fbpx

RECRUITMENT

Wij geloven dat de juiste mix van vaardigheden, soft skills en ervaring de sleutel is voor een succesvolle match.
Gedrag en motivatie van een kandidaat in combinatie met het DNA en de kernwaarden van een formule of organisatie zorgt voor toekomstbestendige mix. Wij sturen aan op ontwikkeling en ondernemend gedrag. Want niet alleen het hart moet sneller kloppen; de resultaten ook.

"Scout versterkt ondernemerschap met synergie"

Angelique aan tafel in overleg

Werving & Selectie
(franchise) ondernemers

Voor het matchen van de geschikte ondernemer met de juiste franchiseformule is kennis van ondernemerschap en de franchisebranche een must.

Wij maken ondernemend gedrag meetbaar en de dynamiek binnen franchiseorganisaties kent voor ons geen geheimen. Met een breed scala aan wervingstools vinden we de juiste ondernemers voor jouw franchiseformule.

Scout-toolbox

Hoe vinden wij toch die beste kandidaten? Dat komt omdat we ons met oprechte aandacht verdiepen in een bedrijf en de medewerkers. We durven kritisch te zijn, we vragen door totdat we bij de kern zijn. We trekken de beste kandidaten aan door de juiste tone-of-voice te kiezen. We hebben hiervoor een aantal mooie instrumenten in onze toolkit. We verzorgen complete online campagnes, we maken maximaal gebruik van ons uitgebreide netwerk, we organiseren online webinars, we voeren actief campagne op social media of we geven jullie een podium met onze ScoutCast .

Werving & Selectie - vacatures

Wij kennen de visie, DNA en ambities van een organisatie. Wij zijn nieuwsgierig en vragen net zolang door totdat we weten welke kandidaat het beste op de vacature aansluit én past binnen de bedrijfscultuur, het team en toekomstplannen. Juist daarom kijken we verder dan opleiding en werkervaring. Vanuit dit vertrekpunt start onze zoektocht naar dé ideale kandidaat. We vragen hen niet alleen het hemd van ’t lijf, maar beschikken ook over diverse scans die we hiervoor ontwikkeld hebben.

Webinar

Een van onze wervingstools is een op maat gemaakt live webinar waarmee we nieuwe franchisenemers aan je formule binden.

De webinar wordt door Scout samengesteld, professioneel vormgegeven en gepresenteerd. We informeren en enthousiasmeren potentiele franchisenemers over ondernemerschap binnen jouw formule.

FranchiseScan

Als basis voor besluitvorming of coaching van kandidaat of ondernemer brengt onze FranchiseScan de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties en vier ondernemersdenkstijlen in kaart.

Met het resultaat van de scan kan ondernemerschap worden bevestigd of kan een ontwikkelplan op maat worden opgesteld.

Zelf een franchise starten?

Een goed bedrijfsplan voor je franchiseformule schrijf je niet zomaar. Ons FranchisePlan dient als compacte leidraad om op voorhand specifieke aspecten van je formule te ontdekken. Daarnaast begeleiden we je graag in het verder uitwerken van je formule, met enerzijds aandacht voor je business, anderzijds voor franchise-specifieke inrichting van je bedrijf. Zo kun je een professionele en vliegende start maken met je nieuwe franchiseformule.

Inkijk in het kantoor van Scout

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Locatie

Hooistraat 42
Druten

contact?

06-50 97 95 65
info@scoutgroep.nl