fbpx

Over het Scout Team

Alle Scout collega’s kennen dezelfde kernwaarden, maar zijn complementair daar waar het gaat om kennis en expertise. We staan open om te leren en luisteren naar elkaar. 

Specialisten
Van een een specialist opleidingskunde, psycholoog, gedragswetenschapper en marketing communicatiespecialist, aangevuld met collega’s met een franchiseondernemer verleden én ervaring aan de franchisegever-kant. Een mooie mix waarvan de mensen met wie we samenwerken dagelijks de voordelen ervaren!

Wat ons allemaal kenmerkt is onze enorme betrokkenheid. Ondernemen doe je namelijk met elkaar.

Maak kennis met het Scout Team

Monique Schuurmans

Oog voor competenties, motivatie en wensen

Scout is de verwezenlijking van de ondernemersdroom van Monique Schuurmans. Begin 2013 richtte zij Scout op, met als doel aspirant franchisenemers en franchiseorganisaties bij elkaar te brengen.

Met oog voor de competenties, motivatie en wensen van de franchisenemer en de cultuur, ambities en specifieke omstandigheden van de franchisegever. Daarnaast ontwikkelde ze, samen met de Hogeschool van Amsterdam en het Amsterdam Center for Entrepreneurship, een ontwikkelprogramma en een masterclass voor franchisenemers. Programma’s waarmee franchiseorganisaties de juiste franchisenemers aan zich binden, maar vooral ook boeien en ontwikkelen.

Eigenaresse Monique Schuurmans
Scoutie Yvonne

Yvonne van Donzel

Het ondersteunen en ontdekken van ambitie

Ondernemerschap is een competentie die in je genen zit, een kracht die leidt tot succes en plezier. Een bijdrage leveren aan het ondersteunen en ontdekken van die ambitie bij (aspirant) ondernemers en ondernemende organisaties, afdelingen en medewerkers, is waar Yvonne van Donzel energie van krijgt.

Van 2005 tot en met 2013 werkte Yvonne in diverse rollen voor een van de meest succesvolle franchisenemers van Olympia Uitzendbureau. De laatste 3 jaar maakte zij deel uit van het managementteam en werkte mee aan de groei en verdere ontwikkeling van de bedrijfsdoelstellingen van de 10 vestigingen.

Yvonnes jarenlange ervaringen met recruiten, adviseren maar ook confronteren, maakt dat zij in staat is om zich te verplaatsen in de ondernemer en hen ook daadwerkelijk kan helpen bij het kiezen van de juiste formule.

Angelique de rond

Ondernemerschap is een noodzaak

Het matchen van menselijk talent en ambitie enerzijds en de behoefte van de arbeidsmarkt anderzijds is waarin Angelique ultiem tot haar recht komt.

Een functie uitoefenen waarin je volledig tot je recht komt is iets wat ze nastreeft, maar waar ze ook anderen mee wil helpen. Een baan hebben die bij je past, maakt je een gelukkiger mens. Door de juiste (kritische) vragen te stellen en goed te luisteren probeert ze ambities boven tafel te krijgen en richting te geven.

Ondernemerschap is een eigenschap die vele competenties omvat: zelfstandigheid, pro-activiteit, gedrevenheid, lef, authenticiteit, creativiteit. Het is voor organisaties noodzakelijk om leidinggevenden en medewerkers in huis te hebben die ondernemend zijn, want alleen dan worden ideeën omgezet in concrete acties.

Scoutie Angelique
Scoutie Babs

Babs Jansen

Ondernemende mensen helpen in hun zoektocht naar hun ideale werkomgeving

Ondernemerschap gaat gepaard met competenties zoals lef, resultaatgerichtheid, daadkracht, actiegerichtheid en gedrevenheid. Deze waarden liggen heel dicht bij Babs’ eigen persoonlijke voorkeursstijl. Ze vindt het dan ook een geweldige uitdaging om deze doelgroep te binden, te boeien en te adviseren in hun stap naar zelfstandig ondernemerschap.

De afwisseling, veelzijdigheid en dynamiek van het recruitmentvak en het verbinden van gedreven, ambitieuze ondernemers aan organisaties zijn haar op het lijf geschreven. Sámen vorm geven aan de beste invulling én ontwikkeling van ieders talent, dat is waar Babs in gelooft!

Nadja stockx

Voor Nadja betekent ondernemerschap: ‘doen!’

Vanuit een doordachte aanpak en met een flinke dosis energie en enthousiasme boekt Nadja resultaten, ook wanneer het gaat om nieuw terrein en onbetreden paden. Haar motto: “Al heb ik iets nog niet eerder gedaan, dan geloof ik toch dat ik het kan!”

Met haar diverse ervaring binnen de uitzendbranche en daarnaast als trainer op het gebied van DISC, gespreksvaardigheden, effectiviteit, gedrag en communicatie heeft zij hierin een mooie combinatie gevonden binnen Scout. Door samen in gesprek te gaan, zowel met franchisegever als franchisenemer en te kijken waar de opleidingsvraag ligt, vertaalt ze deze opleidingsvragen naar een passend opleidingsprogramma.

Een mooie mix van kennis en ervaring waarmee Scout ondernemers nog succesvoller kan ondersteunen bij de groei van hun bedrijf.

Scoutie Nadja
Scoutie Frances

Frances netscher

Ondernemen doe je samen!

Ondernemerschap betekent kansen zien én benutten. Ondernemende competenties zoals pro-activiteit, flexibiliteit, daadkracht en lef liggen Frances na aan het hart. Ze vindt het dan ook een voorrecht om ondernemende mensen te begeleiden op hun weg naar de ideale job of zelfstandig ondernemerschap.

Het werken binnen een team met gedreven en inspirerende collega’s enerzijds en ondernemende opdrachtgevers en kandidaten anderzijds geeft haar energie en maakt iedere werkdag tot een geslaagde dag.  

Frances is proud to be Scout!

kim de groot

We all need people who will give us feedback. That’s how we improve

Een belangrijke les die ik door de jaren heen heb geleerd is ‘luisteren naar mijn gevoel’. Waar je verstand zegt doen, geeft mijn onderbuikgevoel soms juist aan ‘doe het niet’. Dit heb ik bij Scout geen moment gehad. Het gevoel bij Scout overtreft alles, hoe heerlijk is het om binnen te komen bij een team vol energie, passie en positiviteit.

Waar we werken aan ondernemerschap met elkaar en gericht op het resultaat voor de opdrachtgever en de kandidaat. Wat een geluk dat ik mezelf een Scoutie mag noemen!

Ik help jou ook graag een nieuwe uitdaging waar je dit zelfde gevoel kan ervaren. 

Scoutie Kim
Scoutie Anita

Anita Ham

Soms heb je van die dromen die je wakkerhouden, tot je ze uitvoert

In mijn werk bij Scout zie ik steeds weer bevestiging dat bovenstaande tekst van Loesje heel treffend is bij ondernemers: Ondernemerschap zit in je! Het is een kriebel of een gevoel dat je jarenlang kan hebben, wachtend tot je er daadwerkelijk aan durft toe te geven.

Vaak hebben nieuwe ondernemers hier een (klein) duwtje in de rug bij nodig: een simpele aanmoediging, wat meer vertrouwen in financiële zekerheid of de juiste klik met een organisatie. Het is prachtig werk om dit duwtje te kunnen geven en ervoor te zorgen dat dromen uitgevoerd worden. 

Daisy Peters

Wat maakt voor jou het verschil?

Energiek, dynamisch, flexibel, down-to-earth en altijd op zoek naar het maken van het verschil.

Voor Daisy wordt het verschil gemaakt door het maken van keuzes en het resultaat wat daaruit volgt. Zij interpreteert resultaat in een breder perspectief ‘Alles wat je tot nu toe wel of niet hebt bereikt in het leven is een resultaat’. Jouw relaties, vriendschappen, carrière, bedrijf, familie en ga zo maar verder.

“In de weg van positionering van jou als persoon of jouw (toekomstige) bedrijf maak ik graag het verschil. Op deze weg zullen keuzes gemaakt moeten worden. Is het starten van een eigen onderneming het juiste moment? Een eigen onderneming of toch kiezen voor franchise? Waar word jij en de franchise beter van? Of misschien kies jij toch voor die uitdagende baan? Wat past het beste voor jou?

Als ondernemer weet ik als geen ander welke obstakels er voorbijkomen en ik neem je graag mee in de wereld van mogelijkheden.

Kom met mij in contact en ik beloof je dat ons gesprek het verschil maakt.”

Scoutie Daisy
Scoutie Kirby

Kirby van der AA

Flexibel denken, handelen en aanpakken

Elk bedrijf wordt gevormd door de ondernemer en de mensen die er werken. Hoe lekker zij in hun vel zitten, heeft impact op de organisatie. Kirby helpt mensen inzicht te krijgen in hun talenten om hiermee persoonlijke en professionele groei te verwezenlijken. Dat zorgt voor een positieve impuls op de werkvloer.

De vraag hoe je de onderneming ondersteunt bij groei mèt enthousiaste en tevreden medewerkers is iets waar Kirby zich dagelijks mee bezighoudt. Haar jarenlange ervaring in HR, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en brede management-vaardigheden zet ze bij haar zoektocht in. Het antwoord is namelijk altijd in ontwikkeling en afhankelijk van organisatie en persoon. Dat vergt flexibel denken, handelen en aanpakken, iets waar Kirby moeiteloos haar weg in vindt.

Met veel enthousiasme ondersteunt Kirby ondernemers in het bedenken en implementeren van leer- en ontwikkelmogelijkheden binnen én buiten de organisatie. Het actief richting geven aan persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de ondernemer zelf alsook zijn medewerkers staat hierbij centraal.

Marjan verrijzer

Volg je hart en gebruik je talent...

Met een hands-on mentaliteit mensen in beweging krijgen en op die manier voor organisaties en ondernemers het beste resultaat realiseren is een van Marjans grootste talenten. Dat doet ze onder andere door ontwikkelvragen, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau, te koppelen aan de best passende oplossing – of het nu is op het gebied van werving & selectie, coaching of training. Wat is er nodig om ondernemers of ondernemingen zo goed mogelijk te ondersteunen in de huidige én toekomstige fase van het ondernemerschap, wie kan daar het beste invulling aan geven en hoe? Dat zijn vragen waarmee Marjan met plezier aan de slag gaat.

Met haar professionele, hartelijke, no-nonsense visie en aanpak versterkt Marjan team Scout dan ook met verve! Daarbij stelt ze, zowel op operationeel als strategisch niveau, altijd de mens centraal.

In de afgelopen 20 jaar is Marjan volop bezig geweest met de ontwikkeling van mens en team, onder andere in de arbeidsbemiddeling en sales, en heeft ze intensief samengewerkt met zowel ondernemers als corporate organisaties (waarvan 8 jaar op directieniveau).

Scoutie Marjan
Scoutie Marielle

Marielle crommentuyn

Alles begint met een droom

Dromen over ondernemerschap, wie doet dat niet zo af en toe? Maar daadwerkelijk de stap zetten om een eigen bedrijf te starten vraagt nog een heleboel meer van je dan alleen maar dromen. Bij het maken van deze belangrijke carrièrestap begeleidt en inspireert Scout ondernemende mensen naar ondernemerschap.

Marielle zet bij Scout haar passie in om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden en ondernemerschap te versterken. Ze vindt het prachtig om bij te kunnen dragen aan een wereld waarin mensen werkplezier ervaren, kansen grijpen en creativiteit optimaal kunnen benutten. Dromen realiseren, daar wordt Marielle blij van!

victor Brands

Life is a journey

Victor Brands werkt al jaren als succesvol trainer, trainingsacteur en coach.

Z’n acteerkwaliteiten, inlevingsvermogen, levenservaring en studie combineert Victor op een unieke en aansprekende wijze om resultaat te halen zijn tijdens trainings- en coachsessies.

Victor zijn motto is:
Life is a journey with problems to solve, lessons to learn, but most of all experiences to enjoy.

Trainer Victor
Trainer Roy

roy Jacobs

Enthousiasme is aanstekelijk,
veroorzaak vandaag nog een epidemie!

Roy is bijna zijn hele leven al letterlijk actief in het trainen en begeleiden van sporters van jong tot oud. Als sportinstructeur van Defensie is hij begonnen zijn eerste trainingen te verzorgen en kwam hij in aanraking met leidinggeven en leiderschap. Daarna heeft hij jaren leiding gegeven aan verschillende sportcentra en momenteel heeft hij zijn eigen bedrijf in training en coaching.

Wat Roy nieuwsgierig maakt is wie is de andere persoon? Wat doet hij of zij? Waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier? Wat zit er in iemand wat nog niet is aangeraakt of ontdekt? Nog vele andere vragen kunnen naar boven komen en dat maakt de ‘mensen’ mens Roy een vertrouwd en geïnteresseerde coach/trainer die graag met je op zoek gaat naar je sterke eigenschappen en verdere mogelijkheden.

Verder is Roy enthousiast, energiek, positief ingesteld en heeft een drive om mens en organisaties in beweging te krijgen. Hij wordt dan ook blij als hij een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van personen en bedrijven. Een kleine verandering in bewustwording kan leiden tot mooie veranderingen en successen.

Wat wij doen

Consultancy

We identificeren, recruiten, coachen en begeleiden ondernemende medewerkers en ontwikkelen ondernemerscompetenties bij medewerkers in loondienst

Development

We richten voor onze klanten opleidingshuizen op maat in, met ontwikkelprogramma’s en traineeships

Kom eens langs

Meer weten over Scout? Welke expertise kun je gebruiken? Of wil je aan de slag als ondernemer? Je bent bij ons van harte welkom

Recruitment

Scout werft, selecteert en leidt op voor ambitieuze franchiseformules in Nederland

Volg ons op Social

Wil je weten wat we doen? Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Of nieuwe kansen binnen onze formules ontdekken? Volgs ons dan op Social Media.

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemend talent, bedrijven die we verder kunnen helpen, kortom bel ons als jij Scout nodig hebt voor jezelf of je bedrijf!

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

info@scoutgroep.nl

Sluit Menu