fbpx

DEVELOPMENT

De wereld verandert continu dus het blijven(d) werken aan ontwikkeling van jezelf, je team of je organisatie is een must. Niet omdat je niet goed genoeg bent, maar omdat dat wat je vandaag goed doet, morgen al weer achterhaald kan zijn. Het telkens stellen van de juiste vragen is misschien wel de grootste uitdaging om niet alleen nu, maar ook straks succesvol te zijn. Zelfreflectie is hierbij onmisbaar, zelfsturing en flexibiliteit ook. Ambitieuze organisaties weten dat hun succes valt of staat bij de juiste mix van motivatie, ambitie en veerkracht. We helpen je al deze elementen scherp te houden en hierin synergie te vinden.

"Scout versterkt ondernemerschap voor jou"

Team development in overleg

Eigenaarschap

Wij geloven in de kracht van ondernemerschap en bouwen al onze programma’s en coachings rondom een stijl van leidinggeven die een zo groot mogelijk gevoel van eigenaarschap bewerkstelligt. Ons model beschrijft alle lagen van deze aanpak.

"Soms hebben de kleinste dingen, de grootste impact"

Academy

Structurele ontwikkel- of coachingsvragen? We vertalen ze naar een opleidingsprogramma-op-maat. We noemen dat onze Academies; geheel in lijn met het DNA van jouw organisatie.

Training & teamsessie

Met onze blended leerprogramma’s, workshops en intervisie sessies bieden we een oplossing voor iedere ontwikkelvraag. Onze focus ligt daarbij op de thema’s. Zoals bijvoorbeeld emotionele flexibiliteit.

Coaching

Als onafhankelijke partij werken we aan je talenten, maar kijken we ook naar jouw valkuilen en uitdagingen en onderzoeken we de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Online leerprogramma's

Binnen Scout bieden we een 10-weeks online leerprogramma; succesvol eigenaarschap. Door middel van korte leer- en inspiratie-bites, praktijkopdrachten en digitale feedback(sessies) leer je in een paar weken tijd efficiënter te werken en boek je sneller resultaat.

NextStep

In dit leiderschapstraject van 8 bijeenkomsten helpen we leidinggevenden met het organiseren van meer eigenaarschap in hun organisatie. Zodat ze zelf steeds meer ruimte krijgen om met strategie en groei aan de slag te gaan. Afgestemd op de organisatiedoelen en het bedrijfs-DNA.

Inkijk in het kantoor van Scout

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Locatie

Hooistraat 42
Druten

contact?

06-50 97 95 65
info@scoutgroep.nl