fbpx

Workshops

Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Visie, eigenaarschap, integriteit, wendbaarheid, lerend vermogen, synergie en vertrouwen maken het verschil en voegen waarde toe. Voor teams, franchisepartners, opdrachtgevers en ook -nemers. Daar ligt de sleutel tot succes en de scheidslijn tussen succesvol leiden of lijdend ondernemen.

In de workshops richten wij ons voornamelijk op softskills zoals, persoonlijk leiderschap en gedrag (eventueel voorafgaande door het maken van een DISC-analyse gedrag en drijfveren) en communicatie zoals feedback geven, durven aanspreken, presenteren, impact hebben. Uiteraard kunnen wij samen met u kijken waar diverse behoeften liggen voor uw werknemers.

De tools waar wij onder andere gebruik van maken zijn de FranchiseScan en DISC*.

Wij als Scout helpen graag bij het organiseren van een workshop. Neem contact met Monique Schuurmans op en zij vertelt u alles over de mogelijkheden. Bel 06-22994054 of mail naar m.schuurmans@scoutgroep.nl. 

* De basis van de gedragsanalyse is het DISC-model van de Amerikaanse psycholoog William M. Marston. Met de gedragsanalyse wordt gemeten op welke manier iemand omgaat met uitdagingen, mensen, veranderingen en procedures. Scout brengt aan de hand van de DISC-scores de unieke gedragsstijl van een individu in kaart. Elke gedragsstijl kent zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Met behulp van de gedragsanalyse worden deze kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt.

Workshops

“Je team is de sleutel tot succes.” 

Waarde toevoegen, uiteraard voor jezelf, maar daarmee juist ook voor je medewerkers, je klanten, je netwerk en je omgeving. Want zonder goede mensen geen succesvol bedrijf en zonder klanten ook niet. Je team is de sleutel tot succes, het gezicht naar je klanten en jouw stem in de markt. Waarde toevoegen dus, om te beginnen aan je medewerkers. Bijvoorbeeld door het organiseren van een passende workshop. En wat is dan passend? Daar helpen wij van Scout dan graag bij!

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

06-22994054

Sluit Menu