fbpx

Teamlead voor de afdeling Zorggroepen

Calculus, onderdeel van Topicus, divisie Zorg, is een innovatief bedrijf die huisartsen en huisartspraktijken in ruime mate ontzorgt. De excellente softwareprogramma’s, versterkt door een klantgerichte dienstverlening, ondersteunen deze zorgverleners optimaal bij de verwerking van financiële en zorginhoudelijke gegevens.

Op die manier helpen zij hen bij het aantoonbaar maken van de geleverde zorg en, belangrijker nog, de verbetering van hun praktijkvoering.

De voorspoedige groei van de Calculus organisatie vereist een verdere professionalisering en daarom zijn wij ter versteviging en uitbreiding op zoek naar een teamlead zorggroepen.

Doelstelling

Als Teamlead lever je een essentiële bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie Calculus. Samen met de 2 andere Teamleads en jullie teams, ben je verantwoordelijk voor de hoogwaardige, servicegerichte dienstverlening naar onze klanten. Je hebt een duidelijke visie op teamontwikkeling en vanuit een warme veranderambitie en de juiste sturing, zorg je ervoor dat de hoge mate van klanttevredenheid geborgd wordt.

Je stimuleert een positieve werksfeer waardoor alle collega’s uit je team worden aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen, op een open manier te communiceren en actief bij te dragen aan samenwerking en resultaat.

Je hebt ervaring met het aansturen van teams vanuit KPI’s en begrijpt dat de kwaliteit van de dienstverlening de hoogste prioriteit heeft. Hierbij houd je een scherpe focus op het borgen van de processen en de continue verbetering ervan. 

Daarnaast heb je oog voor de ontwikkeling van de medewerkers. Je draagt je actief bij aan goed werkgeverschap en bent een goed voorbeeld waar het gaat om klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en het ontvangen en geven van feedback.

Kortom, je zorgt voor resultaat in de ruimste zin: Tevreden klanten, gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers gecombineerd met een bijdrage aan een gedegen groei van Calculus!

Wie zoeken wij

 • Een proactieve mensenmanager met natuurlijke leiderschapskwaliteiten die stuurt op eigen verantwoordelijkheid en resultaten. Daarbij weet je instrumenten om houding en gedrag te beïnvloeden effectief in te zetten.
 • Ervaring met het aansturen van teams op KPI’s om de gestelde groei- en verbeterontwikkeling van het bedrijf te realiseren.
 • De vertaalslag kunnen maken van strategische en tactische plannen naar een operationele uitvoering met het team. Je hebt daarbij oog voor mogelijke kansen!
 • Ervaring met procesverbetering
 • Optimale klantbeleving
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen een klantgerichte, dienstverlenende organisatie
 • HBO werk- en denkniveau
 • En een voorliefde voor de Zorg

Wat bieden wij je aan

Een uitdagende fulltimebaan in een vooruitstrevende werkomgeving. We zijn klaar voor de volgende stap en dat biedt ruime kansen en mogelijkheden om te groeien voor jou als persoon en als professional.

Binnen Calculus heerst een informele laagdrempelige en no-nonse werksfeer.

Overig:

 • Een salaris passend bij werkervaring en opleiding
 • Pensioenvergoeding waarbij een werkgevers en een werknemersbijdrage wordt ingelegd. Deze is afhankelijk van je leeftijd. (zie bijlage)
 • We sluiten een WGA-Hiaat, WIA-excedent tevens een ANW-hiaatregeling voor werknemers met een partner af
 • In totaal 189 snipperuren (op basis van 40 uur).
 • Reiskosten zijn € 0,19 per gereden kilometer mits de woon-werk afstand (enkele reis) meer dan 7,5 km bedraagt.
 • Een bonus van € 560,00 bruto als je een jaar niet ziek geweest bent. De bonus wordt percentagegewijs uitgekeerd voor de werknemer die geen fulltime dienstverband heeft.
 • Je krijgt eerst een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren en als de bedrijfsresultaten het toelaten, wordt deze omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met Angelique

06-50979565
a.derond@scoutgroep.nl

Calculus heeft ervoor gekozen om het sollicitatietraject uit te besteden aan Scout. Meer informatie over de functie of direct solliciteren kan via Angelique de Rond per mail a.derond@scoutgroep.nl of telefonisch via 06-50979565.  Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van het sollicitatietraject.