fbpx

Operationeel Manager Utrecht

Home Instead Utrecht is ruim 3 jaar geleden gestart en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de ouderenzorg met zo’n 60 medewerkers. De voorspoedige groei vraagt om een versterking van het team en daarom zijn wij op zoek naar een 
operationeel manager.

Ondernemen bij Home Instead

Home Instead Thuisservice
De visie

“Thuiszorg maar dan anders”. Home Instead Thuisservice is een vernieuwende aanbieder van niet medische thuisservicediensten aan senioren die zo lang als mogelijk thuis willen blijven wonen. Zij zien ouder worden vooral als een natuurlijk proces waarbij de behoefte aan waardering, betekenisvol contact en zinvolle activiteiten voorop staat. Daarom ondersteunt Home Instead senioren bij het behoud en verbeteren van welbevinden, een positief en betrokken sociaal netwerk en een veilige omgeving waarbij men zelf bepaalt hoe ‘het goede leven’ ook tot op hoge leeftijd behouden kan blijven.

Home Instead Thuisservice levert praktische ondersteuning zoals de klant dat wil, wanneer de klant dat wil en door wie de klant dat wil. Home Instead Thuisservice bewijst met deze dienstverlening dat er oplossingen thuis mogelijk zijn, ook daar waar sprake is van meer complexe begeleidings- en zorgvragen zoals bij dementie.

In het kort

Home Instead Nederland is een dochteronderneming van Home Instead Holding AG, evenals de Home Instead ondernemingen in Zwitserland, Ierland en Frankrijk. Home Instead is wereldwijd de grootste aanbieder van niet medische dienstverlening. Dagelijks vinden zo’n 70.000 CAREGivers in 12 landen hun weg naar de klant en Home Instead realiseert daarmee jaarlijks wereldwijd 65 miljoen uren dienstverlening, dat is dagelijks 70.000 uur. De dienstverlening en de wijze waarop Home Instead het organiseert is vernieuwend en effectief en daarmee een schaalbaar en duurzaam innovatief care-model.

De vestiging Utrecht

Home Instead Thuisservice Utrecht heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde partij en samenwerkingspartner voor andere zorgpartijen in de omgeving Utrecht. Recente tevredenheidsonderzoeken laten bijzondere resultaten zien. Medewerkers waarderen hun werkgever met een 8,6 gemiddeld en een NPS-score van 53 en klanten met een gemiddelde van 8,7 en een NPS-score van 66. Dagelijks vinden zo’n 50 CAREGivers hun weg naar de senioren in de omgeving en maken het mogelijk om dat zij zo lang mogelijk veilig in hun eigen huis kunnen blijven wonen. De beste en leukste zorg organisatie zijn; dat is hun motto!

Omschrijving profiel

Als operationeel manager van Home Instead Utrecht lever je een essentiële bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van deze vestiging. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en het effectueren van de groeistrategie.

Vanuit jouw rol als operationeel manager geef je leiding aan het aanwezige enthousiaste support team (8 fte) en zorg je voor een optimale realisatie van de klantcoördinatie, planning, HR en zorgadministratie.

Het aanwezige jaarplan dient als basis voor het operationele dashboard en je stuurt op realisatie van de gestelde doelen middels concrete parameters.

Je stimuleert een positieve werksfeer waardoor alle teamleden worden aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen, op een open manier te communiceren en actief bij te dragen aan samenwerking en resultaat.

Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en onderhouden van het relatienetwerk met de belangrijkste verwijzers en stakeholders en het coördineren van de marketingactiviteiten. Je geeft sturing aan het supportteam dat bestaat uit klantcoördinatoren, CAREGiver coördinatoren, service coördinatoren en de zorgadminstratie.

Je neemt de verantwoording voor de realisatie van goed werkgeverschap en je borgt de naleving van procedures en wettelijke voorschriften mét behoud van het gedachtengoed van Home Instead Thuisservice.

Je hebt ervaring met het aansturen van teams vanuit KPI’s en begrijpt dat de kwaliteit van de dienstverlening de hoogste prioriteit heeft. Daarnaast heb je oog voor de ontwikkeling van de medewerkers.

Kortom, je zorgt voor resultaat in de ruimste zin: Tevreden klanten, gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers gecombineerd met een bijdrage aan een gedegen groei van de onderneming.

Wie zoeken wij

  • Een proactieve en ondernemende mensenmanager met natuurlijke leiderschapskwaliteiten die stuurt op eigen verantwoordelijkheid en resultaten. Daarbij weet je instrumenten om houding en gedrag te beïnvloeden effectief in te zetten.
  • Ervaring met het aansturen van teams op KPI’s teneinde de gestelde groei- en verbeterontwikkeling van het bedrijf te realiseren.
  • Een resultaatgerichte en zeer dienstverlenende instelling met een heldere zakelijke focus
  • Competentie in het toepassen van zelfreflectie en het geven én ontvangen van feedback .
  • Een krachtige drive om de onderneming samen met je collega’s verder uit te bouwen tot een prominente aanbieder van zorgdiensten in de regio.
  • De vertaalslag kunnen maken van strategische en tactische plannen naar een operationele uitvoering met de verschillende teams.
  • Een hbo-opleiding (bij voorkeur gericht op Bedrijfskunde) aangevuld met meerjarig management binnen een klantgerichte, dienstverlenende organisatie.
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij je aan

Een uitdagende fulltimebaan in een warme werkomgeving, waarbij je als een krachtige operationeel manager de mensen inspireert naar een optimale groei en zorgt voor synergie binnen de onderneming.

Wij bieden een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning binnen een salarisrange van € 5.200-€ 5.800 (schaal 65 van de CAO VVT) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

contact met ineke

06-48970272
i.vanrooij@scoutgroep.nl

Home Instead Utrecht heeft ervoor gekozen om het sollicitatietraject uit te besteden aan Scout. Wil je solliciteren? Neem dan contact op met Ineke via i.vanrooij@scoutgroep.nl. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Ineke bellen op het volgende telefoonnummer: 06-48970272.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van het sollicitatietraject.