fbpx

Learning & Development Adviseur | Trainer | Coach

Scout groeit en wij zoeken iemand die met ons mee gaat groeien. Voor onze Development unit zoeken we aanvulling in de vorm van een L&D adviseur | Trainer | Coach. Ben jij energiek, enthousiast, vind je het leuk om met verschillende opdrachtgevers te werken en heb je minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen? Lees dan snel verder. 

Yvonne en Monique in overleg

Omschrijving

Bij Scout geloven we dat ondernemend gedrag de belangrijkste voorspeller is van groei. We helpen ondernemers, organisaties en teams op het gebied van persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, teambuilding, samenwerken en communicatie 

 Al onze programma’s zijn maatwerk, ontwikkeld vanuit een basis gedachtegoed waarbinnen leiderschap centraal staat. 

  • Als adviseur weet je de onderliggende leervraag en doelstelling op te halen bij de opdrachtgever. Je maakt deze concreet en weet het om te zetten naar een creatief en uitdagenprogramma. De connectie maken en houden met de opdrachtgever is de kracht van Scout, als adviseur haal je hier energie uit en ben je oprecht nieuwsgierig en geïnteresseerd in het DNA van iedere opdrachtgever.   
  • Als trainer ben je betrokken en heb je oprechte interesse in de mens en weet je middels verbinding en door kritische vragen te stellen ook echt impact te maken. Dit doe je met humor en lef. 
  • Als coach weet je een vertrouwelijk band te bouwen en de hulpvraag op tafel te krijgen. Samen werk je vervolgens stap voor stap naar authentiek zelfvertrouwen & ondernemend gedrag.  

Je bent daarnaast geïnteresseerd in het continu verbeteren en ontwikkelen van jezelf op de inhoud van de belangrijkste thema’s waarin we trainen en coachen. En helpt zo ook de trainingen verder mee ontwikkelen als dat nodig is. Verder weet je met onze opdrachtgevers te werken en ben je flexibel en een positieve aanwinst voor ons superleuke development team.  

Werken bij Scout

Bij Scout kom je terecht in een inspirerende en uitdagende omgeving! Naast de diversiteit aan opdrachtgevers werken we in een inspirerende omgeving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een oud tabaksmagazijn in Druten. Vanuit hier werken we door heel Nederland en op het moment ook veel vanuit onze eigen huiskamers. Je komt te werken in een jong, dynamisch, afwisselend en energiek team waar je direct wordt opgenomen. 

Yvonne in overleg

INTERESSE?

contact met yvonne

y.vandonzel@scoutgroep.nl

Is dit een uitdagende vervolgstap in jouw carrière? Neem dan snel contact op!  Stuur je cv en korte motivatiebrief naar y.vandonzel@scoutgroep.nl