fbpx

HR coördinator

Ben jij een P&O professional en wil je werken bij dé trendsetter in de thuiszorg? Sta jij te springen om gepassioneerd nieuwe medewerkers te werven en te begeleiden? Ben jij een netwerker en weet je precies wie wij nodig hebben om onze klanten optimaal te bedienen? 
Dan is Home Instead Nijmegen op zoek naar jou!

Home Instead Thuisservice Nijmegen draagt zorg voor een vertrouwde oude dag. Wij doen dat door praktische en betekenisvolle ondersteuning in het leven van alledag waarbij persoonlijke aandacht de kern is: vaste CAREGivers op vaste tijdstippen die samen met de klant bepaald worden. Hierdoor maken wij het mogelijk dat onze klanten – veelal senioren – zo lang mogelijk op een prettige en veilige manier thuis kunnen blijven wonen.

Hoe ziet jouw dag eruit als HR coördinator?

Als HR Coördinator ben jij verantwoordelijk voor alle processen rondom de in,- door- en uitstroom van onze medewerkers (CAREGivers). Dit geheel in lijn met de (groei)ambities van de organisatie.

Een belangrijk deel van je dag bestaat uit contacten met (potentiële) CAREGivers. Je voert sollicitatiegesprekken en legt contacten met netwerkpartners. Je werkt binnen jouw klantteam samen met de Klantcoördinatoren en de Planner. Gezamenlijk bepaal je welke CAREGiver het beste bij welke klant past. Dit heeft natuurlijk te maken met beschikbaarheid maar zeker ook met persoonlijkheid. Het is even puzzelen, maar als de match gemaakt is, kan de ondersteuning van de klant vaak nog diezelfde week worden gestart!

Naast het werven van CAREGivers, ben jij het eerste aanspreekpunt voor en onderhoud je contact met de bestaande CAREGivers (rond de 50) in jouw regio. Je voert jaarlijks de evaluatie- en beoordelingsgesprekken op basis van eigen ervaringen en die van klanten en collega’s. Je begeleidt verzuimcases en bent samen met je HR-collega’s verantwoordelijk voor het CAREGiver- leadership programma (scholingsprogramma voor CAREGivers).

Wat zijn daarnaast jouw werkzaamheden?

 • Ondersteunen bij het implementeren en optimaliseren van het HR-beleid, procedures en HR-instrumenten en toezien op de borging hiervan.
 • Het adviseren over organisatie- en personeelsontwikkelingen. Je komt proactief met voorstellen en betrekt je HR-collega’s hierin.
 • Monitoren van inzetbaarheid, ontwikkelmogelijkheden en loyaliteit van CAREGivers  aan Home Instead Thuisservice.
 • Het inplannen, opzetten en uitvoeren van CAREGiver-bijeenkomsten en trainingen.
 • Evalueren en up to date houden van alle trainings- en scholingsmaterialen.

Wie jij als persoon bent is voor Home Instead zeer belangrijk

 • Je hebt een uitzonderlijke dienstverlenende en tevens commerciële instelling.
 • Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden, ben je een prettige gesprekspartner met een hoge gunfactor. Ook moeilijke gesprekken ga je niet uit de weg.
 • Je weet prioriteiten te stellen en bent stressbestendig. Je krijgt te maken met veel ad hoc regelwerk, dus jouw talent om snel te schakelen en je flexibiliteit zijn onmisbaar in deze functie!
 • Je toont eigen initiatief en bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen.
 • Je bent een echte verbinder en zoekt proactief de samenwerking op met andere teams en collega’s binnen de organisatie.
 • Je werkt accuraat, discreet en je bent integer.
 • Je vindt het een uitdaging om jezelf door te ontwikkelen en op deze wijze ook een bijdrage te leveren aan de kwalitatieve ontwikkeling van ons snelgroeiende bedrijf.
 • Je vindt het belangrijk om je kennis omtrent wet- en regelgeving up to date te houden en bent op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van HR en past dit toe in je werk.
 • Je hebt een sterke affiniteit met senioren en bent ervan overtuigd dat dit de manier van zorg is die je je eigen (groot)ouders toewenst.

Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding gedaan in de richting van HR en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met verzuim en de WvP is een vereiste.

Aanbod

 • Een functie voor 32 of 36 uur, waar geen dag hetzelfde is.
 • Een enthousiast en betrokken team waar klant- en medewerkersbeleving hoog in het vaandel staat.
 • Waardevol werk binnen een groeiende en vernieuwende organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan. En met succes: Home Instead Thuisservice wordt gewaardeerd op ZorgkaartNederland met een gemiddeld cijfer van 9.
 • Salarisindicatie conform cao VVT schaal 45.

Meer over Home Instead

Home Instead Thuisservice is in 2011 opgericht als particuliere thuiszorgorganisatie voor senioren. In eerste instantie is er gekozen voor niet medische dienstverlening op particuliere – en op PGB basis. In 2016 is ook gestart met gecontracteerde Wmo zorg en vanaf 2017 ook gecontracteerde Wlz zorg.

 

Met in Nederland inmiddels 33 vestigingen wordt er gewerkt vanuit de visie dat ouderenzorg anders moet en kan. Bij Home Instead wordt de service afgestemd op de behoefte van de klant; veelal senioren. De regie ligt bij de ouderen zelf en zij kunnen, samen met de mantelzorgers, als geen ander inschatten waar de behoeften liggen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht. Home Instead zorgt ervoor dat mensen langer en op een prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen.

INTERESSE?

contact met Roos

06-25 23 41 94
r.freriks@scoutgroep.nl

Neem snel contact met ons op!
Home Instead heeft ervoor gekozen om het sollicitatietraject uit te besteden aan ons. 

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Roos Freriks. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06-25234194
Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar r.freriks@scoutgroep.nl.