fbpx

Field Manager Franchise

Ben jij een doortastende generalist met ruime operationele ervaring, goede adviserende skills en een groot hart & passie voor de zorg? Wil jij samen met een enthousiast, professioneel team van medewerkers en franchiseondernemers de ambities van Home Instead Thuisservice verder vormgeven? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken voor deze rol!

Ondernemen bij Home Instead

FUNCTIEPROFIEL

Als Field Manager Franchise ben je verantwoordelijk voor de optimale organisatie en uitvoering van de business development en operationele support binnen het netwerk van franchiseondernemers.

Je stimuleert groei en ontwikkeling van de franchiseondernemers en draagt actief bij aan de verhoging van de financiële en operationele performance van de franchisevestigingen. Je borgt de visie en kernwaarden van de Home Instead en draagt deze uit naar zowel interne als externe partijen.

DE FUNCTIETAKEN

 • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze startende en gevestigde franchiseondernemers en ondersteunt hen bij de verdere op- en uitbouw van hun (jong) volwassen onderneming
 • Je bent een essentieel klankbord tussen onze franchiseondernemers en Home Instead Nederland. Je deelt ervaringen en ontwikkelingen vanuit onze franchisevestigingen met team Home Instead Nederland en zet aanvullende specialismen van collega’s in waar nodig.
 • Je vertaalt externe ontwikkelingen, kansen en bedreigingen naar de bedrijfsvoering van de franchiseondernemers en sluit hier de business support op aan
 • Je neemt de lead in de algehele fieldsupport en in de verdere ontwikkeling van de franchisesupport. Je draagt binnen het MT bij aan de algehele ontwikkeling van de Home Instead franchiseformule en dienstverlening
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen op basis van periodieke benchmarkgegevens en rapporteert hierover aan het franchisenetwerk
 • Je borgt en handhaaft de visie en kaders van het franchiseconcept en de uitvoering ervan door onze franchiseondernemers
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de franchisesupport in de brede zin, waaronder organisatie van trainingen voor franchiseondernemers, ontwikkelingen van passende tools t.b.v. de support en ontwikkeling van het franchisehandboek

DIT BEN JIJ

 • Je hebt een bedrijfskundige, economische opleiding op HBO/Academisch niveau
 • Je bent een generalist met brede kennis op gebied van bedrijfsvoering, financiën, commercie, HR, dienstverlening, zorgsector en franchise en hebt minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 • Je bent een strategisch denker en weet strategie te vertalen naar operatie, je kunt goed schakelen tussen deze niveaus
 • Je begrijpt de verhouding tussen franchisegever en franchiseondernemer en weet hierin een goede positie in te nemen
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en bent communicatief en sociaalvaardig
 • Je hebt een commerciële en dienstverlenende instelling
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk

Bovenal vind je het een meerwaarde om met je kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de ouderenzorg in Nederland en onderstreep je de visie, missie en beleid van Home Instead Thuisservice.

DE ORGANISATIE

Wat ons kenmerkt? Wij zijn ambitieus en betrokken. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en onze dienstverlening, we willen onszelf en onze organisatie blijven ontwikkelen.

Ouderenzorg moet anders en kan ook anders. Maar dan moet je als organisatie anders durven denken, anders durven zijn en tegen de stroom in durven gaan. Er is behoefte aan vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid. Dat was het uitgangspunt bij het ontstaan van Home Instead Thuisservice en dat is het nog steeds.

Als particuliere zorgorganisatie geloven wij in de combinatie van een bedrijfseconomisch strak georganiseerde en geleide organisatie enerzijds en optimale dienstverlening aan onze klanten anderzijds. De harde binnenkant en een zachte buitenkant noemen wij dat zelf ook wel.

AANBOD

Werken bij Home Instead Franchise Nederland is samenwerken met bevlogen en enthousiaste professionals. We ondersteunen 37 vestigingen verspreid over Nederland en richten ons op uitbreiding en verbetering. Daarnaast werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling en versteviging van onze franchiseformule en dienstverlening.

Vanuit onze kernwaarden ‘Geef vertrouwen, Maak het verschil, Vanuit je hart’ laten we dagelijks zien dat er veel oplossingen zijn om langer thuis te blijven wonen. We kijken daarbij vooral naar wat er wel mogelijk is en ondersteunen ouderen en hun naasten bij het invullen van deze wens met relatiegerichte en maatwerk dienstverlening.

Dus welzijn voor zorg, met behoud van persoonlijke integriteit, eigen regie en in veiligheid.

Voor de functie Field Manager Franchise bieden wij:

  • Een uitdagende fulltime functie (38 uur) binnen een innovatieve organisatie en een bevlogen, professioneel team.
  • Salarisindicatie € 5.700-€7.500 bruto per maand
  • Vakantietoeslag 8%
  • 13e maand
  • Naar verwachting werk je 1,5 tot 2 dagen per week vanuit ons kantoor dat gevestigd is in Heemstede. De overige dagen ben je op pad en bezoek je onze franchisevestigingen in het land.
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling
  • Een lease-auto, laptop en telefoon van de zaak behoren bij de functie.

Meer weten of deze mooie uitdaging?

contact met marjan

06-57 25 04 70
m.verrijzer@scoutgroep.nl

Home Instead Thuisservice heeft ervoor gekozen om het sollicitatietraject uit te besteden aan Scout. Meer informatie over de functie of direct solliciteren kan via Marjan Verrijzer per mail m.verrijzer@scoutgroep.nl of telefonisch via 06-57250470.  Een assessment zal onderdeel uitmaken van het sollicitatietraject.