Vacature

TPS Happy@Work!

People Manager

“Dare2BeHappy@Work”, daar draait het om binnen TPS. Het belangrijkste in het leven is gelukkig zijn en blijven. Niet alleen in je privéleven, maar vooral op je werk: daar breng je tenslotte een groot deel van je tijd door. Bij TPS doen ze er dan ook alles aan om te zorgen dat iedereen gelukkig is en vooral blijft. Dit betekent dat niet alleen werk belangrijk is, maar alles dat daarmee samenhangt: leren en leven. TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken.

Wij zoeken...

Leren door te doen, daar gelooft TPS in. Bij TPS heeft iedereen een persoonlijke coach. De people manager is wat wij bij TPS een projectmanager noemen. Spreekt het je aan om aan de slag te gaan als projectmanager? Lees dan verder.

Samengevat

• Samen met de professional ontwikkeldoelen bepalen en bewaken;
• Regelmatig contact met de betrokken teamleiders;
• Samen met de klant zorgen voor een optimale werk- en leeromgeving;
• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
• Werken in een team met gezellige collega’s en in een dynamische werkomgeving;
• Een marktconform salaris en een leaseauto met brandstofpas.

Werken

De projectmanager spreekt elke professional regelmatig en onderzoekt met de professional waar hij/zij energie van krijgt en wat hij op de werkvloer wil bereiken. Samen met de professional bepaal je de ontwikkeldoelen en vervolgens bespreek je of de ontwikkeling volgens dit plan verloopt. Als dit zo is, top! En als dit niet zo is…. dan ga je samen op zoek naar mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen. 

Daarnaast spreekt de projectmanager de klant regelmatig over de ervaringen die de teamleider heeft. En zorg je er samen met de klant voor dat er een optimale werk en leeromgeving voor de professional gecreëerd wordt.

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Kim de Groot

06-52563777

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Kim en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu