Vacature

Projectleider met ambitie tot vestigingsdirecteur

Werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in de Randstad? SealteQ, specialist op het gebied van onderhoud en bescherming van o.a. beton, staal en installaties, is voor hun locatie in Amsterdam op zoek naar een Projectleider.

Over SealteQ Ivacon B.V. 
SealteQ Ivacon B.V. is onderdeel van de SealteQ Group. Met totaal 5 vestigingen en ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers in Nederland zijn wij toonaangevend op het gebied van onderhoud en bescherming van beton en staal van vastgoed, kunstwerken en installaties in alle marktsectoren.

Wij zoeken...

Als projectleider werk je nauw samen met uitvoerders, kwaliteitscoördinator en medewerkers in projecten. Deze projecten variëren sterk in grootte en richten zich op betonherstel en -bescherming. Hierbij kun je denken aan projecten in woningbouwcomplexen, parkeergarages, zware industrie en de weg- en waterbouwconstructies.

Betonreparatie is een zeer breed vakgebied met een diversiteit aan markten, elk met zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Je stuurt het projectteam aan en zorgt ervoor dat deze projecten in goede banen geleid worden. Hiervoor heb je toezicht op het naleven van kwaliteits-, veiligheids- en milieuregels van de SealteQ Group.

Naast de projectmatige taken ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille. Het werkgebied is enorm en met jouw passie en gedrevenheid is het geen probleem om het netwerk te vergroten. Met jouw strategisch en bedrijfskundig inzicht weet je de juiste beslissingen te nemen in het belang van de vestiging en de klant. Met jouw capaciteiten en drive heb je het vermogen om door te groeien tot vestigingsdirecteur.

Je deelt graag je vakkennis op het gebied van betonherstel en & bescherming met jouw collega’s en creëert betrokkenheid bij het werk. Het meewerken aan een verdergaande professionalisering en groei van de vestiging is voor jou een fantastische uitdaging die je graag aangrijpt. Als projectleider heb je de ambitie om door te groeien naar vestigingsdirecteur.

Wie ben jij?

• HBO werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding, bijvoorbeeld HBO Bouwkunde of HBO Civiele techniek;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie;
• Organisatorisch sterk, stressbestendig en procesmatig inzicht;
• Communicatieve skills, initiatiefrijk en een echte teamspeler;
• Commercieel ingesteld met sterk bedrijfskundig en strategisch inzicht;
• Flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, prima secundaire voorwaarden en een prima werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. Interessante en uitdagende projecten, waarvoor je van het begin tot het eind, verantwoordelijk bent. Een hecht team dat je ondersteunt waar nodig en waar “samen” het sleutelwoord is. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Babs Jansen

06-54114247

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Babs en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu