Vacature

De Drie Notenboomen

Expert Opleiding & Ontwikkeling

Houd jij van inhoudelijke verdieping, word je warm van kennisdeling en wil jij je expertise aanwenden om mee te bouwen aan de zorg van morgen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Functieprofiel
Als Expert Opleiding & Ontwikkeling geef je vorm aan de ambitie van De Drie Notenboomen (DDN) om van ‘inhoudelijke verdieping’ een unique selling point (USP) te maken. DDN is de grootste franchisegever in de zorg, durft dingen anders te doen binnen de combinatie wonen & zorg, en begeleidt zorgprofessionals die er ook zo in staan.

Vervolg functieprofiel

Dingen anders doen klinkt leuk, maar werkt pas echt als het goed ondersteund wordt. Persoonlijke begeleiding en coaching zijn daar 1 aspect van. Inhoudelijke verdieping via opleidingen en trainingen vormen een ander facet. Als organisatie hebben wij de ambitie uitgesproken om bekend te staan om de manier waarop wij kennisdeling organiseren. Om dat te bereiken hebben wij mankracht met gezond verstand nodig. Voel jij je daarbij aangesproken?

Dit is wat er op je bord komt te liggen:
1. Het bouwen en onderhouden van een opleidingshuis

a) Beheer van het opleidingsaanbod (in samenwerking met de coördinator selectie & ontwikkeling)
b) Opleidingsbehoeften in kaart brengen
c) Ontwikkeling van nieuwe opleidingen op basis van behoeften (in samenwerking met onze opleidingspartner)
d) Ontwikkeling opleidingstraject voor nieuwe zorgondernemers vanuit de visie van elke franchiseformule
e) Afstemmen met ondernemerscoaches om zorgondernemers de juiste opleidingen binnen het aanbod voor te leggen
f) Ontwikkeling van een gepast opleidingsaanbod voor medewerkers van zorgondernemers
g) Inrichten van halfjaarlijkse bijeenkomsten waar sprankelende sprekers inspiratie verschaffen aan grote groepen zorgondernemers

2. Inhoudelijke verbinding met de buitenwereld
a) Aanspreekpunt voor hogescholen en universiteiten in het kader van onderzoeken met betrekking tot kleinschalige zorg
b) Onderhandelen over inhoudelijke bijdragen vanuit onze organisatie op congressen

Dit ben jij:
Je hebt een HBO/WO achtergrond
Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent in staat zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor onze projecten
Je hebt een analytisch denkvermogen. Je verstaat de kunst om behoeften in kaart te brengen en gepaste oplossingen voor te stellen
Je bent goed in staat om samen te werken met verschillende belanghebbenden, zoals zorgondernemers, DDN-collega’s. Ook kan je klankbordgroepen en projectteams aansturen.
Je bent positief ingesteld en neemt anderen mee om een goed eindresultaat te bereiken.
Jouw werkwijze is te omschrijven als resultaatgericht, pro-actief en verbindend.
Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig.
Je beschikt over overtuigingskracht op basis van kennis en je kunt zelfstandig werken
Je bent een integer mens en je hebt een groot empathisch vermogen

Bovenal vind je het een meerwaarde om met je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en of geheugenverlies.

AANBOD
Werken bij DDN is werken in een klein en ondernemend team van twintig collega’s. Met deze kleine organisatie doen we grootse dingen. We ondersteunen ruim 160 vestigingen verspreid over Nederland, blijven deze uitbreiden en verbeteren en werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgformules. DDN is een open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. Onze kernwaarden zijn kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid. Het is aan elke collega om daar in zijn/haar rol mee uiting aan te geven. Ons kantoor is gevestigd in Gouda.

Voor de functie van Expert Opleiding & Ontwikkeling bieden wij:
Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto (waarvoor je dus over een rijbewijs beschikt) en een goede pensioenregeling. Een dienstverband van 24 uur per week, eerst een jaarcontract. Daarna is een verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

ORGANISATIE
De zorg kan persoonlijker, goedkoper en vooral leuker. Dat laten wij, De Drie Notenboomen (DDN) – de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg – zien met de zorgformules Thomashuis, Herbergier, ZorgButler en Thomas op Kamers. In deze vier concepten gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen op een passende manier hand in hand. Alle locaties worden geleid door zelfstandige zorgondernemers. Zij geven met hun eigen creativiteit, kennis en ervaring zelf invulling aan hun bedrijf. Uitgangspunt is altijd de bewoners een zo gewoon mogelijk leven bieden.

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Kim de Groot

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Kim en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu