Vacature

Home Instead

Director of operations

Als director of operations lever je een essentiële bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de realisatie van goed werkgeverschap en sterke groei in bestaande en nieuwe gemeenten om daarmee de impact van Home Instead in de regio nog verder te vergroten.

Je maakt de vertaalslag van de strategische, tactische plannen naar de operationele uitvoering met de verschillende klantteams op bestaande en toekomstige vestigingen.

Home Instead

The Why

Home Instead Nijmegen is zes jaar geleden gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de ouderenzorg met meer dan 160 medewerkers. Ter versteviging en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een director of operations. 

De Visie

“Thuiszorg maar dan anders”. Home Instead Thuisservice is een vernieuwende aanbieder van niet medische thuisservicediensten aan senioren die zo lang als mogelijk thuis willen blijven wonen. Wij zien ouder worden vooral als een natuurlijk proces waarbij de behoefte aan waardering, betekenisvol contact en zinvolle activiteiten voorop staat. Daarom ondersteunt Home Instead senioren bij het behoud en verbeteren van welbevinden, een positief en betrokken sociaal netwerk en een veilige omgeving waarbij men zelf bepaalt hoe ‘het goede leven’ ook tot op hoge leeftijd behouden kan blijven.

Wij leveren praktische ondersteuning zoals de klant dat wil, wanneer de klant dat wil en door wie de klant dat wil. Home Instead Thuisservice bewijst met deze dienstverlening dat er oplossingen thuis mogelijk zijn, ook daar waar sprake is van meer complexe begeleidings- en zorgvragen zoals bij dementie.

In het kort
Home Instead Thuisservice is een zelfstandige Nederlandse onderneming en onderdeel van Home Instead Senior Care Franchisenetwerk. Met meer dan 1.200 franchise ondernemingen en ruim 65.000 CAREGivers in 12 landen is het wereldwijd de grootste aanbieder van niet medische dienstverlening. Home Instead realiseert wereldwijd jaarlijks 60 miljoen uren dienstverlening, dat is dagelijks 65.000 uur. De dienstverlening en de wijze waarop Home Instead het organiseert is vernieuwend en effectief en daarmee een schaalbaar en duurzaam innovatief care-model.

De vestiging in Nijmegen

Ruim zes jaar geleden openden Sharon Tjon Eng Soe en Leonie Baltussen de deuren van de eerste franchisevestiging van Home Instead Thuisservice in Nederland. Inmiddels heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een stevige partij in de regio Nijmegen met een kantoor in deze stad en een kantoor in Wijchen. Recente tevredenheidsonderzoeken tonen mooie resultaten. Medewerkers waarderen hun werkgever met een 8.0 gemiddeld en klanten met een prachtig gemiddelde van 8.4. Dagelijks vinden zo’n 150 CAREGivers hun weg naar de senioren in de omgeving en maken het mogelijk dat senioren zo lang mogelijk veilig en in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Omschrijving profiel

Als director of operations lever je een essentiële bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de realisatie van goed werkgeverschap en sterke groei in bestaande en nieuwe gemeenten om daarmee de impact van Home Instead in de regio nog verder te vergroten.

Je maakt de vertaalslag van de strategische, tactische plannen naar de operationele uitvoering met de verschillende klantteams op bestaande en toekomstige vestigingen.

Samen met de directie denk je mee, breng en borg je structuur voor het supportteam, mét behoud van het gedachtengoed van Home Instead Thuisservice.
Je hebt ervaring met het aansturen van teams vanuit KPI’s en begrijpt dat de kwaliteit van de dienstverlening de hoogste prioriteit heeft. Daarnaast heb je oog voor de ontwikkeling van de medewerkers. In deze functie wordt initiatief gewaardeerd en proactiviteit gestimuleerd.

Kortom, je zorgt voor resultaat in de ruimste zin: Tevreden cliënten, gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers gecombineerd met een bijdrage aan een gedegen groei van de onderneming.

Wie zoeken wij

  • Een proactieve mensenmanager met natuurlijke leiderschapskwaliteiten die stuurt op realisatie en processen en werkt vanuit een hoog EQ-niveau
  • Ervaring met het aansturen van teams op KPI’s
  • Een resultaatgerichte en dienstverlenende instelling met een heldere zakelijke focus
  • Zelfreflectie en sterk in feedback geven én ontvangen
  • Een krachtige drive om de onderneming samen met je collega’s verder uit te bouwen tot een prominente aanbieder van zorgdiensten in de regio
  • De vertaalslag kunnen maken van strategische en tactische plannen naar een operationele uitvoering met de verschillende teams
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen een klantgerichte, dienstverlenende organisatie
  • Een HBO-management/commerciële opleiding en dito werk- en denkniveau

Wat bieden wij je aan

Een uitdagende fulltimebaan in een warme werkomgeving, waarbij je als een krachtige director of operations de mensen inspireert naar een optimale groei en zorgt voor synergie binnen de onderneming.

Wij bieden een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning in schaal 70 van de CAO VVT met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Kim de Groot

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Kim en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu