Vacature

Customer Success Manager

Ben jij een echte ster in relatiebeheer? Spreekt een hoge klanttevredenheid voor jou voor zich? Ben je daarnaast thuis in de wereld van payrolling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Customer Success Manager binnen Payper ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een hoge klanttevredenheid door het succesvol onboarden van nieuwe klanten en het actief contact onderhouden met bestaande klanten.

Je bewaakt de kwaliteit van de afspraken en communicatie en bent de verbindende schakel tussen Payper en onze klanten. Je vertaalt de wensen en verwachtingen van klanten naar commerciële kansen en zorgt op deze manier voor een uitgebreid bestand van tevreden klanten, met een goede omzet en een nog beter rendement.

Wat ga je nog meer doen?

Je houdt scherp in de gaten of de werkwijzen en processen binnen het team bijdragen aan de juiste service. Kom je (klant)uitdagingen tegen? Dan gebruik je jouw creativiteit om tot een goede oplossing te komen voor alle partijen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Kortom: jij kan oplossingen bieden die worden omgezet naar acties!

Jouw profiel
Uiteraard heb je in de eerste plaats een passie voor relatiebeheer! Daarnaast zoeken we een bewezen commercieel talent met natuurlijke daadkracht en een pragmatische instelling. Ook voldoe je aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting
  • Uitstekende kennis van uitzend- en payroll processen en bijbehorende wetgeving
  • Communicatief sterk in woord en geschrift
  • Woonachtig in de omgeving van Breda en in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij jou?
Een fulltimebaan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. De bedrijfscultuur van Payper is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Marktconform salaris (minimaal €2.791 en maximaal €3.487)
  • 25 vakantiedagen per jaar en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
  • Interessante bonusregeling
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Over Payper

Payper is een strategische partner op het gebied van flexibele arbeid en biedt structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR-management. Oplossingen waarmee flexibele arbeid duurzaam verankerd wordt in organisaties. 
Wij onderscheiden ons met name door onze stevige knowhow op ons vakgebied en door onze grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Payper, want wij zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren en deze optimaal te laten aansluiten op de wensen van onze klanten. We zijn toonaangevend en vernieuwend. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie plus een 100% focus op de klant zit in ons DNA. 

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Daisy Peters

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Daisy en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu