fbpx

Vacature

Business Unit Controller

Ben jij een analytische professional met veel kennis in het opzetten en borgen van facturatie en marge processen? Weet je dit te vertalen naar een goed onderbouwd advies richting de klant? Zie jij jezelf als aanspreekpunt voor banken en verzekeraars rondom het kredietbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als business unit controller ben je verantwoordelijk voor het monitoren, borgen en optimaliseren van het volledige facturatie en marge proces. Je houdt je bezig met de omzet, kostprijzen, marges en diverse afrekeningen. Je weet de data te analyseren en om te zetten naar een goed onderbouwd advies richting de interne organisatie en de klanten van Payper.

Wat ga je nog meer doen?

Je werkt in ons gespecialiseerde kennisteam en je bent het aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van debiteurenbeheer. Je monitort en analyseert het betalingsgedrag van bestaande klanten en hebt ervaring met het behandelen van incassodossiers. Voor nieuwe klanten bepaal jij het debiteurenrisico en ben je verantwoordelijk voor het acceptatieproces. Je bent namens Payper het aanspreekpunt voor banken en verzekeraars rondom het kredietbeheer van onze klanten. 
In deze interessante en brede rol rapporteer je aan de Manager Operations. 

Jouw profiel

Jij bent een echte professional! Kwaliteit en resultaat staan bij jou voorop. 

  • Je handelt te allen tijde proactief en bent zelfstandig
  • Je bent een stevige gesprekspartner
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de financiële richting en inmiddels 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan
  • Je bent analytisch sterk onderlegd
  • Je bent een teamspeler

Wat bieden wij jou?

Een fulltimebaan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. De bedrijfscultuur van Payper is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
  • Interessante bonusregeling
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Over Payper

Payper is een strategische partner op het gebied van flexibele arbeid en biedt structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR-management. Oplossingen waarmee flexibele arbeid duurzaam verankerd wordt in organisaties. 
Wij onderscheiden ons met name door onze stevige knowhow op ons vakgebied en door onze grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Payper, want wij zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren en deze optimaal te laten aansluiten op de wensen van onze klanten. We zijn toonaangevend en vernieuwend. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie plus een 100% focus op de klant zit in ons DNA. 

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Daisy Peters

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Daisy en zij neemt contact
met jou op!

Sluit Menu