fbpx

STRAETUS INCASSO

ben jij een ondernemer die uitblinkt in het aangaan en onderhouden van contacten waarbij de persoonlijke noot van groot belang is? Ben je oplossingsgericht ingesteld en heb je een commercieel drive met netwerktalent en groot inlevingsvermogen? Word franchiseondernemer bij Straetus Incasso en krijg alle ondersteuning, training en (software)systemen die je nodig hebt om je eigen vestiging te openen. 

Dienstverlening

Straetus staat voor klantvriendelijk incasseren streeft ernaar om van elke debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De kernwaarden van Straetus zijn persoonlijk, transparant en ondernemend. Als ondernemer bij Straetus ben je een commercieel gerichte denker die weet van aanpakken. Je bent sterk in verbindend communiceren, bruggen bouwen en mensen/organisaties weer met elkaar verbinden.

Hoe word je ondernemer bij Straetus Incasso?

Stap 1: persoonlijke match

Als ondernemer bén je Straetus Incasso in je eigen regio. Jij maakt het verschil voor je opdrachtgevers en jij maakt je eigen vestiging succesvol. Samen gaan we kijken of jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren matchen met het ondernemerschap bij Straetus.

Stap 2: onderzoek

Straetus ziet de samenwerking met haar franchisenemers als een echte win-winsituatie waarbij beide partijen het beste uit zichzelf halen. Deze onderzoeksfase biedt de mogelijkheid om informatie in te winnen en Straetus zal toelichten hoe ze jou ondersteunen. Je potentiële werkgebied wordt bepaald en je ontvangt een calculatiemodel waarmee je je eigen begroting kunt maken.

Stap 3: franchisecontract

Als alle vinkjes groen zijn, zowel voor jou als voor Straetus Incasso, is de match een feit. Als ondernemer heb je alle benodigde hulp vanuit het hoofdkantoor in Zwolle tot je beschikking

Stap 4: inwerktraject

Tijdens het inwerktraject loop je mee op het hoofdkantoor en bij een collega-ondernemer. Ook worden diverse trainingen aangeboden.

Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met angelique

06-50 97 95 65
a.derond@scoutgroep.nl

Neem snel met ons contact op!

Voor meer informatie over Bruna kun je contact opnemen met Angelique de Rond. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 50 97 95 65.
Stuur je vragen naar a.derond@scoutgroep.nl.