fbpx

Scout (Medior) Recruitment Adviseur

Vanuit ons heerlijke kantoor in Druten richt Scout zich specifiek op dienstverlening voor franchiseorganisaties en op ondernemend gedrag. Een juiste match tussen kandidaat en franchiseformule is cruciaal voor het succes van de franchiseondernemer en de groei van de franchiseorganisatie. Ons team recruitment is daarom dagelijks bezig met het werven en selecteren van kandidaat ondernemers en de begeleiding bij de stappen die gezet worden richting de start of overname van hun eigen bedrijf. 

Team op de bank

Wat is je rol?

Als recruitment adviseur bij Scout laat jij je onderscheidend vermogen zien op het gebied van werving & selectie door niet alleen op de ‘harde eisen’ te selecteren, maar je juist ook te richten op de soft skills, de drijfveren en de competenties van de kandidaten. Deze belangrijke factoren zijn medebepalend voor succesvol ondernemerschap! Naast de werving en selectie van franchiseondernemers, zet je ook je tanden in de  invulling van loondienst functies bij onze opdrachtgevers (op MBO+/HBO/WO niveau). De contacten met onze kandidaten zijn intensief en vaak is een assessment of onze FranchiseScan onderdeel van het selectietraject. Als adviseur sta je ervoor open je hierin verder te ontwikkelen. 

Uiteraard onderhoud je veelvuldig contact met onze opdrachtgevers en is je adviserende rol ook hier van onderscheidend belang. Je bent doelgericht en hebt altijd het resultaat voor zowel onze opdrachtgever als de kandidaat voor ogen. Je kunt op een juiste wijze de talentpool in kaart brengen en weet daarbij welke wervingskanalen hiervoor ingezet moeten word.

Wie ben jij?

Je bent een betrokken, enthousiaste professional met humor en lef. Op basis van gelijkwaardigheid, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen ben jij in staat om de echte behoefte en de mogelijkheden op tafel te krijgen. Door een positief kritische houding zet je mensen aan tot nadenken en het helder krijgen van hun echte ambitie. Vervolgens vertaal je deze ambitie naar de perfecte match of het juiste advies. Daarnaast ben je iemand die volhoudt en continu met een scherpe en kritische blik kijkt naar alternatieven en mogelijkheden.

Wat zijn de functie eisen?

  • Relevante HBO-opleiding
  • Tenminste 3 jaar werkervaring in recruitment;
  • Kennis van en ervaring met verschillende wervingskanalen (o.a. via social media);
  • Interesse in en affiniteit met ondernemerschap;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met angelique

06-50 97 95 65
a.derond@scoutgroep.nl

Is dit de baan die jij zoekt? Wacht dan niet langer en stuur je CV en een korte motivatiebrief naar a.derond@scoutgroep.nl