fbpx

Scout Care

Veranderingen in de zorg volgen elkaar in een snel tempo op. De zorgsector krijgt steeds met complexere vraagstukken te maken. De zorgkosten stijgen en mensen verwachten steeds betere en snellere zorg, tegen lagere kosten. Daarnaast wordt de zorgsector zelf steeds ambitieuzer en willen zorgorganisaties écht het verschil maken in het huidige zorglandschap. Dat vraagt om aanpassingsvermogen en innovatie.

Scout Care

Innoveren in de zorg is mensenwerk

Scout Care is dé samenwerkingspartner die organisaties en teams in de zorg helpt om ondernemerschap en innoverend vermogen te versterken door focus te leggen op de kracht van menselijke interactie. Door de (groei)doelstellingen helder in kaart te brengen en ondernemend gedrag (verder) te ontwikkelen, helpen we organisaties, teams en leiders om wendbaar en succesvoller te zijn.

Scout Care
Team met trainers

Bewezen track record

We vertalen complexe vragen naar praktische oplossingen. Onze adviseurs en specialisten hebben een bewezen track record in verschillende disciplines en sectoren en zijn daardoor in staat inzicht te creëren en patronen te doorbreken.

Ontwikkeling

We zien ontwikkeling als een structureel proces van een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering en bieden maatwerkoplossingen die impact maken. Dit doen we middels diverse programma’s die geheel in lijn liggen met de ambities en het DNA van de organisatie.

Talent

Gedrag is een belangrijke voorspeller van succes. Daarnaast geloven wij dat de juiste mix van vaardigheden, talenten en soft skills van een kandidaat gecombineerd met het DNA en de kernwaarden van de organisatie leiden tot een duurzame en toekomstbestendige match.

Strategisch advies

Scout ondersteunt organisaties bij het strategisch richting geven aan de organisatie, teams en de doelstellingen. We doen dit door alle processen en aspecten die te maken hebben met hoe mensen met elkaar omgaan onder de loep te nemen.

Ondernemen in de zorg

Wij koppelen de interactie tussen mensen in de organisatie aan specifieke vraagstukken en ontwikkelingen in de markt en ontwikkelen ondernemend gedrag. Alleen dan ontstaat ruimte voor verandering en innovatie.

NIEUWSGIERIG?

contact met marjan

06-57 25 04 70
m.verrijzer@scoutgroep.nl

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Locatie

Hooistraat 42
Druten

contact?

06-57 25 04 70
info@scoutgroep.nl

Inkijk in het kantoor van Scout