fbpx

Schrijf je nu bij ons in en blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte!

Wij hebben een divers aanbod van Franchise Formules en regelmatig vacatures in vast dienstverband. Als we een passende formule of vacature voor je hebben, nemen we contact met je op. Daarnaast sturen we je een nieuwsbrief met algemene informatie en de laatste franchise kansen en nieuwste vacatures. Blijf op de hoogte en schrijf je nu in. 

Ik heb interesse in:
Franchise FormulesVacatures

Mijn voorkeur gaat uit naar:
DienstverleningFood & HorecaNon-FoodZorgSport & Wellness

Altijd welkom!

Ons kantoor is gevestigd in een tabaksmagazijn uit 1873 waar wij met veel plezier en passie werken. Hier ontvangen wij onze kandidaten, klanten, leveranciers en jou met veel gastvrijheid. Bij ons staat de koffie altijd klaar en ben je van harte welkom om kennis te maken met ons. 

Wat wij doen

Consultancy

We identificeren, recruiten, coachen en begeleiden ondernemende medewerkers en ontwikkelen ondernemerscompetenties bij medewerkers in loondienst

Development

We richten voor onze klanten opleidingshuizen op maat in, met ontwikkelprogramma’s en traineeships

Kom eens langs

Meer weten over Scout? Welke expertise kun je gebruiken? Of wil je aan de slag als ondernemer? Je bent bij ons van harte welkom

Recruitment

Scout werft, selecteert en leidt op voor ambitieuze franchiseformules in Nederland

Volg ons op Social

Wil je weten wat we doen? Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Of nieuwe kansen binnen onze formules ontdekken? Volgs ons dan op Social Media.

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemend talent, bedrijven die we verder kunnen helpen, kortom bel ons als jij Scout nodig hebt voor jezelf of je bedrijf!

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

Sluit Menu