fbpx

OVER ONS

Scout is dé partner waarmee je zakelijk groeit door focus te leggen op de kracht van menselijke interactie. Door samen ondernemend gedrag te toetsen en (verder) te ontwikkelen, helpen we ondernemers en ondernemende leiders succesvoller te zijn en doelen makkelijker te realiseren.

"Scout versterkt ondernemerschap met succes"

Team op de bank

DIT MAAKT ONS UNIEK

AANDACHT

Om je te helpen in je ontwikkeling, moeten we eerst weten wat je écht nodig hebt. We zijn heel goed in staat achter de woorden te kijken en tussen regels door te lezen. Om aandacht te geven aan wat niet zichtbaar is of niet uitgesproken wordt. Het zijn de kleine dingen die de grootste impact hebben.

Brainstorm met Monique, Angelique en Babs
Koffie met Scout aan onze eigen bar

OPRECHT

Voor ons draait succesvol leiderschap om samenwerken, synergie en oprechtheid. We zijn dan ook niet bang om het échte gesprek te voeren om jou verder te helpen. Of om te zeggen wat anderen misschien niet durven. We hebben namelijk geen belang in jouw bedrijf, maar denken wel dat de waarheid sneller tot het gewenste resultaat leidt.

POSITIEF

We praten liever niet over problemen, maar over oplossingen. Wij geloven dat een positieve kijk op jouw ondernemerschap focus geeft. Zolang je namelijk weet wat jou drijft, is het steken van positieve energie in het vinden van het antwoord helemaal niet moeilijk. Het draait in veel gevallen simpelweg om het stellen van de juiste vraag.

Team recruitment aan tafel

Onze kennis varieert, maar we dragen dezelfde kernwaarden: we staan open om te leren van en te luisteren naar elkaar.

Dit is Scout

Inkijk in het kantoor van Scout

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Locatie

Hooistraat 42
Druten

contact?

06-50 97 95 65
info@scoutgroep.nl