fbpx

O'Tacos

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk, kiest ook in Nederland voor franchise! Als franchiseondernemer sluit je je aan bij een specialist in fastfood waarbij de Franse Taco centraal staat. O’Tacos is de pionier en onbetwistbare leider van deze nieuwe markt en heeft een grote gemeenschap onder jongeren. De smaak is helemaal aangepast aan de Europese voorkeuren maar wordt ook weer per land aangepast.
Al het vlees is halal gecertificeerd en van topkwaliteit. O’Tacos groeide in Frankrijk in tien jaar tijd naar maar liefst 300 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook.

Dienstverlening

De unieke positionering van O’Tacos is de sleutel tot succes: Jonge klanten, een digitaal merk, prijs/kwaliteit verhouding, halalproducten en internationale normen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de markt biedt O’Tacos een uitstekende klantervaring met kwaliteitsproducten!

Hoe word je ondernemer bij O'Tacos?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of fantastische vestiging. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken en een FranchiseScan getoetst. Klopt dit met het DNA van O’Tacos en beschik je ook over de financiële middelen?

Stap 2: onderzoek & businessplan

In een gedegen vervolgtraject ga je een verdiepingsslag maken om je eigen O’Tacos vestiging te starten. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. We gaan op jacht naar de juiste locatie en je bezoekt uiteraard een aantal bestaande vestigingen. Zo leer je van de ervaringen van andere O’Tacos franchiseondernemers en proef je meteen van het heerlijke assortiment. We begeleiden je vervolgens bij het opstellen van jouw businessplan.

Stap 3: inwerktraject

Het inwerktraject duurt zo’n 3 weken en bestaat uit een theoretische gedeelte (hoofdkantoor) en een praktische gedeelte (in-restaurant)

Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met angelique

06 – 50 97 95 65
a.derond@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Vul hier het interesseformulier in! Deze wordt dan rechtstreeks naar Angelique gestuurd en zij neemt dan contact met jou op. 

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Angelique bellen op het volgende telefoonnummer: 06-50979565.