fbpx

Een unieke locatie in het land van Maas en Waal

Benieuwd naar Scout? Kom eens langs!

Bij Scout ben je altijd welkom! Wij hebben de lekkerste koffie van de hele omgeving en een zeer bijzondere locatie. In het oude tabaksmagazijn dat nog stamt uit  1873 is door Monique Schuurmans omgetoverd tot een geweldige werkplek. We zijn trots op onze prachtige werkplek in het land van Maas en Waal. Dagelijks ontvangen we daar (kandidaat) franchiseondernemers, management teams of ondernemende medewerkers om met elkaar te werken aan richting en groei. 

De geschiedenis

Het tabaksmagazijn is in 1873 gebouwd door
Amsterdamse handelaren. Het had wel veel luiken, maar was een grote stenen voorraadschuur. Later is het gebouw overgenomen door de Arnhemse firma Frohwein. Als na 1900 de sigaret stilaan het populairste genotmiddel wordt, verdwijnt de inlandse tabaksteelt. En in de jaren ‘30 wordt er in Druten geen tabak meer geteeld. 

Wat wij doen

Consultancy

We identificeren, recruiten, coachen en begeleiden ondernemende medewerkers en ontwikkelen ondernemerscompetenties bij medewerkers in loondienst

Development

We richten voor onze klanten opleidingshuizen op maat in, met ontwikkelprogramma’s en traineeships

Kom eens langs

Meer weten over Scout? Welke expertise kun je gebruiken? Of wil je aan de slag als ondernemer? Je bent bij ons van harte welkom

Recruitment

Scout werft, selecteert en leidt op voor ambitieuze franchiseformules in Nederland

Volg ons op Social

Wil je weten wat we doen? Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Of nieuwe kansen binnen onze formules ontdekken? Volgs ons dan op Social Media.

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemend talent, bedrijven die we verder kunnen helpen, kortom bel ons als jij Scout nodig hebt voor jezelf of je bedrijf!

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

Sluit Menu