fbpx

NIEUW: Online leerprogramma

veerkrachtig eigenaarschap

Emotionele veiligheid, het brengt het beste in mensen naar boven. Het maakt ze creatiever, innovatiever, communicatiever en -in the end- betere beslissers. In je werkomgeving zijn er een aantal elementen die emotionele veiligheid negatief beïnvloeden. Verandering bijvoorbeeld. En laat dit nu net een constante factor zijn in de wereld van vandaag.

Tijdens het online leerprogramma ‘Veerkrachtig Eigenaarschap’ leer je hoe je emotionele veiligheid creëert, voor jezelf en je team.

In drie modules leer je hoe je bij veranderende omstandigheden de regie kunt houden over je eigen emoties. Door middel van korte leer- en inspiratie-bites, praktijkopdrachten en digitale feedback(sessies) leer je emoties beter te duiden bij onverwachte situaties of omstandigheden. Waar de focus ligt op het losser en kalmer worden zodat je scherper kunt zien wat je ergens van vindt en waarom. 

10-weeks online leerprogramma

succesvol eigenaarschap

Succesvol eigenaarschap begint met succesvol leiding geven aan jezelf. Dat betekent dat je moet weten waar je voor staat en wat je daarmee wil bereiken. Door je hier bewust van te zijn én daarop actie te nemen blijf je in de regie. Dit is van groot belang als je niet alleen hard wil werken, maar ook een resultaat wil zien dat past bij die inzet.

Brainstorm met Monique, Angelique en Babs
Online leerprogramma

Op welke manier ondernemerschap bij jou ook tot uiting komt: focus is onmisbaar om succesvol te zijn. Binnen Scout bieden we daarom het 10-weeks online leerprogramma; succesvol eigenaarschap. Door middel van korte leer- en inspiratie-bites, praktijkopdrachten en digitale feedback(sessies) leer je in een paar weken tijd efficiënter te werken en boek je sneller resultaat.

Voor wie is dit leerprogramma?
voor ondernemers en ondernemende medewerkers die stil willen staan bij welke keuzes leiden tot succes