fbpx

ONDERNEMERSDESK

Als ZZP-er of MKB-er werk je natuurlijk intensief samen, maar op de momenten dat het spannend wordt sta je er vaak alleen voor. Heb je behoefte aan feedback of sparring op het gebied van je eigen ontwikkeling, die van je onderneming of juist van je medewerkers? Of heb je hulp nodig bij specialistische vraagstukken op het gebied van recruitment, HR of marketing? Via ons Ondernemersdesk heb je direct, hands-on en laagdrempelig een professionele adviseur speciaal voor jou beschikbaar. Zodat je even, of juist wat langer, kunt delen, ophalen, spiegelen of sparren.

"Altijd een adviseur binnen handbereik"

Koffie met Scout aan onze eigen bar

Laat ons je Scouten

Als interim professional maak je in korte tijd een groot verschil binnen een organisatie. Als je daarbij ook zelf wil groeien, is het ontzettend belangrijk dat er binnen deze tijdelijke werkomgeving ruimte is voor collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling. We helpen je dan ook niet alleen aan een passende opdracht, maar bieden je alle voordelen van onze community zoals bijvoorbeeld inspiratiesessies en (samen)werken op onze Scout-locatie. Zo maak je deel uit van een groter geheel, maar behoud je de ruimte voor jouw eigen ondernemerschap. Heb je als bedrijf een tijdelijke hulpvraag? Dan koppelen wij je aan de beste professional uit ons netwerk.

Interim

Interim kan ook anders; Scout is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot netwerk van professionals op het gebied van ondernemerschap, HR&D, communicatie, training en branding. Door hen continu te koppelen aan specifieke vraagstukken in de markt helpen wij organisaties met het invullen van hun tijdelijke behoefte of tijdelijke aanvulling van expertise. Ondanks het feit dat iedere specialist zijn of haar eigen kennis en ervaring meebrengt, is er een belangrijke overkoepelende factor: Het Scout DNA. Al onze interim collega’s werken vanuit de Scout filosofie waarbij ondernemend gedag en samenwerken centraal staan.

Kopje koffie

Druk met anticiperen? Deel je uitdaging met ons en krijg advies. Een frisse blik kan helpen met het zien van kansen en een goed gesprek doet wonderen. Een kop koffie en een half uur van je tijd is een eerste stap, hiermee kunnen we meer dan je denkt. Als jij ons belt, zorgen wij voor een heerlijk bakkie én minimaal een nieuw inzicht. ​​

Ondernemersabonnement

Heb je behoefte om regelmatig te sparren over je eigen ontwikkeling of die van een medewerker of franchisenemer?

Dan vertellen we je graag meer over de opties die we hebben! Onze contactgegevens vind je hieronder.

Inkijk in het kantoor van Scout

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Locatie

Hooistraat 42
Druten

contact?

06-50 97 95 65
info@scoutgroep.nl