fbpx

MONUTA

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lonkt het ondernemerschap en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Scout heeft verschillende kansen waarmee je als ondernemers kan groeien. Eén daarvan is Monuta, een prachtig bedrijf met een missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Daar kan jij onderdeel van zijn! 

Nieuwe uitdaging

Hoe word je ondernemer bij Monuta?

Dat vertellen we jou graag!

Ondernemen in de uitvaartwereld is wellicht niet jouw eerste keus. Het is echter wel een vorm van ondernemen waar je veel vrijheid hebt en mensen écht kan helpen. Tijdens een live webinar vertellen wij jou meer over het ondernemen bij Monuta.

Schrijf je verblijvend in - donderdag 15 april om 11:00 uur

De deelname is geheel vrijblijvend en in een uur weet jij meer over ondernemen bij Monuta! Klik hier om je in te schrijven. Je ontvangt dan van ons een mail met aanvullende informatie. Wil je al eerder meer weten? Dat kan natuurlijk ook, neem dan direct contact op met Babs. Je vindt haar gegevens hieronder.

Team recruitment in overleg

INTERESSE?

contact met BABS

06 – 54 11 42 47
b.jansen@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Stuur het interesseformulier en CV naar Babs via b.jansen@scoutgroep.nl.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Babs bellen op het volgende telefoonnummer: 06-54114247.