fbpx

NZA New Zealand Auckland

Ben jij de geschikte ondernemer voor NZA New Zealand Auckland. Heb jij een passie voor herenmode, ervaring in de retail en wil jij het klanten naar de zin maken en ze van goed advies voorzien? Zodat zij met een goed gevoel vertrekken en ze een volgende keer weer naar jou toekomen voor een mooie outfit. Staat kwaliteit, stijl en gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is het openen van een nieuwe NZA New Zealand Auckland winkel wellicht iets voor jou!  

NZA store

Wat ga je ervaren

NZA New Zealand Auckland bestaat nu ruim 10 jaar en is één van de snelst groeiende herenmodemerken in het midden en hoger segment. Zij maken het verschil met de kwaliteit en eigenheid die hun producten kenmerken. Je wordt door NZA New Zealand Auckland begeleid voor en tijdens het openen van de winkel en hebt nauw contact als de winkel eenmaal open is.

Hoe word je ondernemer bij NZA New Zealand Auckland?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer bij NZA New Zealand Auckland ben jij het gezicht van de winkel. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken getoetst. Match jij bij NZA New Zealand Auckland en andersom en beschik jij over de benodigde financiële middelen? Dan volgt de verdieping.

Stap 2: onderzoek & businessplan

In het vervolgtraject ga je verder in gesprek om de vestigingsplaats te bepalen. Je bent proactief in het vinden van de juiste winkel en locatie. Je bezoekt andere vestigingen om een goed beeld te krijgen en maakt een passend businessplan.

Stap 3: inwerktraject

Het inwerktraject bestaat uit een aantal meeloopdagen, jij wordt op locatie getraind maar volgt ook trainingen op het hoofdkantoor. Het advies is om een NZA New Zealand Auckland store in maart of september te openen, zodat je met een volle winkel en nieuwe collectie van start kunt gaan.

Roos Freriks

INTERESSE?

contact met roos

06-25234194.
r.freriks@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Vul hier het inschrijfformulier in en Roos neemt daarna contact met jou op. 

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Roos bellen op het volgende telefoonnummer: 06-25234194.