fbpx

MONUTA

Monuta heeft een excellente, onderscheidende franchiseformule met een ijzersterke merknaam in de uitvaart ontwikkeld voor dienstverlenende ondernemers. De formule biedt een intensieve samenwerking waarbij Monuta de ‘backoffice’ van de organisatie faciliteert en uitvoert, de uitvaart­ administratie voert en effectieve werkprocessen heeft ontwikkeld. Als franchisenemer richt jij je op de klant, het regelen en uitvoeren van uitvaarten en lokale marktbewerking in jouw exclusieve gebied.

Dienstverlening

Om in de uitvaartzorg te kunnen werken, is het belangrijk dat je echt houdt van het vak. Je opereert dagelijks in een omgeving die zich kenmerkt door verdriet en rouw. Je bent er vooral op gericht om de zorg bij nabestaanden weg te nemen en hen te begeleiden. Dienstverlening met een grote menselijke maat.

Hoe word je ondernemer bij Monuta?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken en een FranchiseScan getoetst. Klopt dit met het DNA van Monuta en beschik je ook over de financiële middelen?

Stap 2: businessplan

In een gedegen vervolgtraject besteden we samen tijd aan de verdiepingsslag om je eigen Monuta vestiging te starten. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. We begeleiden je vervolgens bij het opstellen van jouw businessplan en inzicht in de financiering.

Stap 3: inwerktraject

Monuta heeft een gedegen inwerktraject, waar je volledig wordt opgeleid tot uitvaartverzorger en begeleid wordt bij de opstart van je bedrijf zodat jij bij aanvang een vliegende start zult hebben.

Monuta
Team recruitment in overleg

INTERESSE?

contact met BABS

06 – 54 11 42 47
b.jansen@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Stuur het interesseformulier en CV naar Babs via b.jansen@scoutgroep.nl.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Babs bellen op het volgende telefoonnummer: 06-54114247.