Thomashuis

Thomashuis

Vernieuwers in de zorg

De Drie Notenboomen streeft er naar om de gezondheidszorg beter, leuker en goedkoper te maken. Zo ontwikkelt zij kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen. Een Thomashuis biedt een warm thuis voor zo’n 8 à 9 bewoners met een verstandelijke beperking en ligt de nadruk op een zo gewoon mogelijk leven.

Met elkaar

Een Thomashuis wordt geleid door een echtpaar of samenwonend stel, dat alle eindverantwoordelijkheid heeft. In alle zelfstandigheid. Onder de paraplu en met alle back up van De Drie Notenboomen ben je echt 100% ondernemer. Dat geeft vrijheid èn verantwoordelijkheid.

Franchise Zorgondernemerschap

Eigenlijk staan maar een paar dingen echt vast: je eigen zorgonderneming heet Thomashuis. En nog een randvoorwaarde: samen borg je de kleinschaligheid van het maximaal aantal bewoners
van je Thomashuis. Deze kleinschaligheid is één van de sterke punten van deze formule. Zorg mag namelijk niet verzanden in procedures die niet zelden voortkomen uit een streven naar efficiency.

Wat gaan jullie doen?

Binnen een aantal kwalitatieve kaders zijn jij en je partner vrij om de zorg in je Thomashuis vorm en inhoud te geven. Je biedt de bewoners meer dan een dak boven het hoofd en een gevulde maag. Je zorgt voor zinvolle dagbesteding en daarvoor leg je de nodige contacten met vrijwilligers, buurtbewoners en professionele ‘partners’. Je moet het dus leuk vinden om een sociaal netwerk op en uit te bouwen.

Wat biedt De Drie Notenboomen hun zorgondernemers?

Om elke zorgondernemer de vrijheid te geven om als professional met een eigen expertise en eigen inzichten aan de slag te gaan, heeft De Drie Notenboomen zich een duidelijke taak toegeëigend: de zorgondernemers in de mogelijkheid stellen zich maximaal te kunnen richten op de zorg en het welzijn van de bewoners.

Zo word je als zorgondernemer ondersteunt op diverse vlakken:
• Coaching, opleiding en advies met betrekking tot het ondernemerschap;
• Begeleiding van de vastgoedontwikkeling en het onderhoud van panden;
• Marketing en communicatie;
• Financiële expertise, boekhouding en personeelsmanagement;
• Toetsing van de kwaliteit van zorg en welzijn;
• Begeleiding van overnametrajecten om de continuïteit van elk huis te garanderen.

Wat vragen we van jullie?

Minstens één helft van een zorgondernemers-duo heeft professionele ervaring met verstandelijk gehandicapten. De wederhelft moet er affiniteit mee hebben. Samen beschik je over een veelheid aan capaciteiten: communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, financieel inzicht. Je woont in het Thomashuis, dus pal naast je werk. Natuurlijk heb je vrije tijd, maar realiseer je dat dit geen gewone baan in de zorg is.

Bel vandaag nog

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Babs Jansen.

06-54114247

Mailen mag ook

Stuur je vragen naar Frances en zij neemt contact met jou op!

Sluit Menu