fbpx

In Person uitzendbureau

Word jij de nieuwe franchise ondernemer bij In Person en open jij jouw nieuwe vestiging? Ondernemerschap vormt de rode draad in de merkpositionering van In Person. Het challengen van de bestaande werkwijze. Ze dagen uit, werken intensief samen en maken organisaties tot een succes. Iedere ‘In Person’ herkent zichzelf in de belangrijkste waarden: ondernemend, daadkracht, sprankelend zijn.

Jij kent de lokale markt, bent de lokale ondernemer en hebt de ultieme drive en energie om bedrijven in jouw omgeving flexibeler, productiever en competitiever te maken. Met minder neem jij geen genoegen. De kracht van In Person wordt daarom pas echt zichtbaar in de dagelijkste operatie.

Wat ga je ervaren

Je wordt onderdeel van een groeiende organisatie en een sterk merk. Daarnaast zorgt In Person voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied. Tevens heb je contact met je collega-ondernemers om samen de franchise formule nóg beter te maken.

Dienstverlening

‘Wat maakt In Person nu zo bijzonder?’ Het onderscheidend vermogen zit in de ultieme drive en mentaliteit. Iedere dag wordt er keihard gewerkt aan één doel: het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en uitzendkrachten als belangrijkste resultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

Hoe word je ondernemer bij In Person?

Stap 1: persoonlijke match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of fantastische In Person vestiging. Samen gaan we kijken of jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren matchen met het ondernemerschap bij In Person.

Stap 2: onderzoek & businessplan

In een gedegen vervolgtraject ga je een verdiepingsslag maken om je eigen vestiging te openen. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. Je bent proactief in het vinden van de juiste winkel en locatie. Je bezoekt andere vestigingen om een goed beeld te krijgen en maakt een passend businessplan.

Stap 3: opstartfase

Je hebt de vestiging ingericht naar jouw smaak en van buiten uiteraard de herkenbaarheid en look & feel van In Person. Tijdens de opstart word je wegwijs gemaakt in alle systemen zodat je deze optimaal kunt gebruiken, plug and play!

INTERESSE?

contact met roos

06-25234194.
r.freriks@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Vul hier het inschrijfformulier in en Roos neemt daarna contact met jou op. 

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Roos bellen op het volgende telefoonnummer: 06-25234194.