fbpx

Jij bent op zoek!

Wat goed dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging! 

Wij hebben een divers aanbod van Franchise Formules en regelmatig vacatures in vast dienstverband. Als we een passende formule of vacature voor je hebben, nemen we contact met je op. Daarnaast sturen we je een nieuwsbrief met algemene informatie en de laatste franchise kansen en nieuwste vacatures. Blijf op de hoogte en schrijf je nu in. 

  Ik heb interesse in:
  Franchise FormulesVacatures

  Mijn voorkeur gaat uit naar:
  DienstverleningFood & HorecaNon-FoodZorgSport & Wellness

  Altijd welkom!

  Ons kantoor is gevestigd in een tabaksmagazijn uit 1873 waar wij met veel plezier en passie werken. Hier ontvangen wij onze kandidaten, klanten, leveranciers en jou met veel gastvrijheid. Bij ons staat de koffie altijd klaar en ben je van harte welkom om kennis te maken met ons. 

  Wat wij doen

  Consultancy

  We identificeren, recruiten, coachen en begeleiden ondernemende medewerkers en ontwikkelen ondernemerscompetenties bij medewerkers in loondienst

  Development

  We richten voor onze klanten opleidingshuizen op maat in, met ontwikkelprogramma’s en traineeships

  Kom eens langs

  Meer weten over Scout? Welke expertise kun je gebruiken? Of wil je aan de slag als ondernemer? Je bent bij ons van harte welkom

  Recruitment

  Scout werft, selecteert en leidt op voor ambitieuze franchiseformules in Nederland

  Volg ons op Social

  Wil je weten wat we doen? Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Of nieuwe kansen binnen onze formules ontdekken? Volgs ons dan op Social Media.

  Altijd bereikbaar

  Wij zijn altijd op zoek naar ondernemend talend, bedrijven die we verder kunnen helpen, kortom bel ons als jij Scout nodig hebt voor jezelf of je bedrijf!

  Wij komen graag in contact

  Hooistraat 42 | Druten

  06-52563777