fbpx

HOME INSTEAD THUISSERVICE

Ben jij ook van mening dat de ouderenzorg in Nederland anders kan en speel je met de gedachten om te gaan ondernemen? Het franchise ondernemerschap met Home Instead is een optimale combinatie tussen lokaal ondernemerschap, nationale ondersteuning en wereldwijde ervaring.

Als franchisenemer bij Home Instead sluit je je aan bij de wereldwijde marktleider in de niet-medische ouderenzorg. Je zorgt ervoor dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving waarbij je hen individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke begeleiding biedt.

Ondernemen bij Home Instead

Dienstverlening

Als zorgorganisatie gelooft Home Instead in de combinatie van een bedrijfseconomisch strak georganiseerde organisatie enerzijds en optimale dienstverlening aan de klanten anderzijds. De harde binnenkant en een zachte buitenkant noemen zij dat zelf ook wel. Er is behoefte aan vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid. Dat was en is het uitgangspunt bij het ontstaan van Home Instead Thuisservice vanuit de kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil, vanuit het hart!

Hoe word je ondernemer bij Home Instead?

Stap 1: persoonlijke match & onderzoek

Als franchiseondernemer bij Home Instead Thuisservice richt je je op het welzijn van ouderen met niet-medische dienstverlening. Het vormgeven van je eigen bedrijf waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. De cliënt staat voor jou centraal en met hen maak je een natuurlijke verbinding vanuit een warme en persoonlijke benadering. Je bent een commerciële doorzetter en geeft sturing aan de CAREGivers en het support team op de vestiging. Angelique vertelt je graag alles over dit franchise ondernemerschap en samen zetten jullie de eerste stappen in de onderzoeksfase of Home Instead bij jou past en vice versa.

Stap 2: businessplan & verdieping

Gedurende het gedegen vervolgtraject bij Home Instead maak je kennis met collega franchise ondernemers en ga je aan de slag met het businessplan en de exploitatiebegroting. Je gaat je verder verdiepen in de wet- en regelgeving rondom zorgcontracten en na de intensieve trainingsweek waarin de puntjes op de i worden gezet, ben je klaar om je Home Instead vestiging op de kaart te zetten.

Wenslocaties Home Instead
Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met angelique

06 – 50 97 95 65
a.derond@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Stuur het interesseformulier en CV naar Angelique via a.derond@scoutgroep.nl.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Angelique bellen op het volgende telefoonnummer: 06-50979565.