Onze franchise formule
Thomashuis

Hieronder vind je meer informatie over de franchise formule van Thomashuis waar wij ondernemers voor zoeken. Ben jij de ondernemer deze formule? Heb je interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten. 

Neem contact op met Babs Jansen. Zij kan je alles vertellen over de formule en de mogelijkheden die er zijn. Bel 06-54114247 of mail naar babs.jansen@dedrienotenboomen.nl.

Thomashuis

Thomashuis
Locaties

Neem contact op over de locaties

Wat houdt het precies in?

Klik hier om je vraag te stellen! 

Een ondernemer aan het woord

Vaak is het fijn om van ondernemers uit het veld te horen wat hun ervaring is met de formule! Wat zijn hun ervaringen en mening over het werken als franchise nemer. Wij brengen je graag in contact met de ondernemers. Bel of mail Babs Jansen.

Sander Speleman - hoofd marketing Thomashuis

"Bij De Drie Notenboomen zijn wij big believers van het zorgondernemerschap. Het is onze missie om zij die een groot zorghart hebben, de nodige ondersteuning te bieden zodat al hun aandacht maximaal naar hun klanten kan gaan”

Loek Winter - franchisegever

"Franchise biedt een prachtig model om visies te verenigen, krachten te bundelen en het initiatief van de individuele ondernemer te verheffen tot een groter verhaal.”

Sluit Menu