Onze franchise formule
New York Pizza

Hieronder vind je meer informatie over de franchise formule van New York Pizza waar wij ondernemers voor zoeken. Ben jij de ondernemer voor één van deze formules? Heb je interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten. 

Neem contact op met Babs Jansen. Zij kan je alles vertellen over de formule en de mogelijkheden die er zijn. Bel naar 06-54114247 of mail naar b.jansen@scoutgroep.nl.

New York Pizza locatie

New York Pizza
Locaties

Neem contact op over de locaties

Wat houdt het precies in?

Klik hier om je vraag te stellen! 

Een ondernemer aan het woord

Vaak is het fijn om van ondernemers uit het veld te horen wat hun ervaring is met de formule! Wat zijn hun ervaringen en mening over het werken als franchise nemer. Wij brengen je graag in contact met de ondernemers. Bel of mail Babs Jansen. 

Matts - franchisenemer

"Scout is bepalend geweest voor mijn stap naar het ondernemerschap. Niet alleen de keuze voor het concept (waarin ik geboren en getogen ben), maar vooral door uit te vinden welke manier van ondernemen het beste bij je past.”

Philippe Vorst - franchisegever

"Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland.”

Sluit Menu