Onze franchise formule
MijnPakketDienst

Hieronder vind je meer informatie over de franchise formule van MijnPakketDienst waar wij ondernemers voor zoeken. Ben jij de ondernemer voor één van deze formules? Heb je interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten. 

Neem contact op met Angelique de Rond. Zij kan je alles vertellen over de formule. Bel naar 06-52563777 of mail naar a.derond@scoutgroep.nl.

MijnPakketDienst pakketjes

MijnPakketDienst
Locaties

Neem contact op over de locaties

Wat houdt het precies in?

Klik hier om je vraag te stellen! 

Een ondernemer aan het woord

Vaak is het fijn om van ondernemers uit het veld te horen wat hun ervaring is met de formule! Wat zijn hun ervaringen en mening over het werken als franchise nemer. Wij brengen je graag in contact met de ondernemers. Bel of mail Angelique.

Dirk Bakker

"Het komt niet vaak voor dat je de kans krijgt om te werken met een bedrijf dat zo transparant, eerlijk en compleet is als MijnPakketDienst. Voordat ik in aanraking kwam met MijnPakketDienst dacht ik dat de wereld van pakket- en palletzendingen alleen maar een onpersoonlijke en geen servicegerichte business was. Ondertussen weet ik wel beter en ben ik heel trots om één van de ondernemers te zijn achter MijnPakketDienst in Nederland.”

Ruben van den Berg

"Een samenwerking aangaan met MijnPakketDienst was voor mij geen moeilijke keus. MijnPakketDienst biedt dezelfde hoge service en kwaliteit aan haar klanten zoals wij dat met Logique ook al jaren gewend zijn te doen. Met MijnPakketDienst hebben wij nu een tool in handen waarmee wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen.”

Sluit Menu