Onze franchise formule
Home Instead

Hieronder vind je meer informatie over de franchise formule van Home Instead waar wij ondernemers voor zoeken. Ben jij de ondernemer voor één van deze formules? Heb je interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten. 

Neem contact op met Angelique de Rond. Zij kan je alles vertellen over de formule en de mogelijkheden die er zijn. Bel naar 06-50979565 of mail naar a.derond@scoutgroep.nl.

Home Instead
Locaties

Neem contact op over de locaties

Wat houdt het precies in?

Klik hier om je vraag te stellen! 

Een ondernemer aan het woord

Vaak is het fijn om van ondernemers uit het veld te horen wat hun ervaring is met de formule! Wat zijn hun ervaringen en mening over het werken als franchise nemer. Wij brengen je graag in contact met de ondernemers. Bel of mail Frances Netscher. 

Eric Kindt - franchisegever

"Gestart met Home Instead om een verschil te maken in de zorg. Nu we met zoveel ondernemers zijn gestart, krijgt het echt vorm”

Stephan Wenink - franchisenemer

"Nu drie jaar later en kruipend uit de pioniersfase in onze fijne Amsterdamse vestiging hebben wij een belangrijke les getrokken uit het ondernemerschap: dat wat je je klanten en medewerkers belooft, dien je eerst aan jezelf te beloven. Anders gezegd: als je de lekkerste koekjes van de wereld wil verkopen moet je wel van de lekkerste koekjes houden.”

Sluit Menu