Onze franchise formule
Fit20

Hieronder vind je meer informatie over de franchise formule van Fit20 waar wij ondernemers voor zoeken. Ben jij de ondernemer voor één van deze formules? Heb je interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten. 

Neem contact op met Kim de Groot. Zij kan je alles vertellen over de formule en de mogelijkheden die er zijn. Bel naar 06-52563777 of mail naar k.degroot@scoutgroep.nl.

Fit20
Locaties

Neem contact op over de locaties

Wat houdt het precies in?

Klik hier om je vraag te stellen! 

Een ondernemer aan het woord

Vaak is het fijn om van ondernemers uit het veld te horen wat hun ervaring is met de formule! Wat zijn hun ervaringen en mening over het werken als franchise nemer. Wij brengen je graag in contact met de ondernemers. Bel of mail Yvonne van Donzel. 

Jeroen Harteveld

"Al vijf jaar ondernemer bij Fit20! Een onderneming met veel toekomst mogelijkheden. Ik was de 20st studio, ben je ondernemend en heb je affiniteit met sport? Dan is dit zeker een optie voor jou!”

Walter Vendel

"Fit20 is een Nederlands bedrijf. De eerste fit20 studio opende in 2009 in Zwolle. Inmiddels hebben we meer dan 120 studio’s. Ook zijn er fit20 studio’s in België, Qatar, de UK, de USA, Nieuw Zeeland én wij verwachten in de nabije toekomst in nog meer landen studio’s te openen."

Sluit Menu