fbpx

fit20

Schuilt er in jou een ondernemer met een passie voor gezondheid en krijg jij er energie van om het klanten naar de zin te maken? Zie jij het wel zitten om te starten met jouw fit20 studio en wellicht te groeien naar meerdere studio’s? Ben jij persoonlijk betrokken bij jouw klanten en begeleid jij ze 1 keer per week? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Als ondernemer binnen deze franchiseformule word jij bekend met de trainingsmethode en krijg je ondersteuning bij het behalen van jouw doelen zodat je het maximale uit jouw studio’s kan halen.

fit20 studio

Wat ga je ervaren

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. Bij fit20 traint de klant namelijk maar 20 minuten per week. De innovatie fit20 trainingsmethode heeft zich bewezen en als jij je die eigen maakt zal je dat aan je klant-en bedrijfsresultaten merken. fit20 ondersteunt je op zoveel mogelijk gebieden zodat jij je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten en het ontwikkelen van je netwerk. Jij wordt onderdeel van de autonoom snelst groeiende franchiseformule.

Hoe word je ondernemer bij fit20?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische studio. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken getoetst. Klopt dit met het DNA van fit20 en beschik je ook over de financiële middelen?

Stap 2: onderzoek & businessplan

In een gedegen vervolgtraject ga je een verdiepingsslag maken om je eigen fit20 studio te openen. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. We gaan op zoek naar de juiste locatie en je bezoekt uiteraard een aantal bestaande vestigingen. Zo leer je van de ervaringen van andere fit20 franchiseondernemers en kan je meteen aan den lijve ondervinden hoe het sporten is. fit20 begeleidt je vervolgens bij het opstellen van jouw businessplan.

Stap 3: inwerktraject

Het inwerktraject bestaat uit een theoretische gedeelte offline (6 dagen verdeeld over 8 weken), online vanuit een e-learning omgeving en een praktijktraining in een fit20 studio.

INTERESSE?

contact met roos

06-25234194.
r.freriks@scoutgroep.nl

Ben jij een ondernemende dienstverlener en het lokale gezicht van jouw regio? Vul hier het inschrijfformulier in en Roos neemt daarna contact met jou op. 

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Roos bellen op het volgende telefoonnummer: 06-25234194.