fbpx

Voor directie

Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Development
Belangrijke aandachtsgebieden in onze begeleidingstrajecten zijn persoonlijk leiderschap, samenwerken & communiceren, ondernemend gedrag en ondernemend leiderschap. We vertalen structurele coach- of ontwikkelvragen naar een opleidingsprogramma op maat: Een Academy, geheel in lijn met de kernwaarden en het DNA van de organisatie waar het om gaat en de competenties die ontwikkeld moeten worden. Hiervoor hebben wij een team dat zich richt op development. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in recruitment en consultancy. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Monique Schuurmans! Zij is bereikbaar op 06-22994054 of mail haar via m.schuurmans@scoutgroep.nl.

recruitment

We brengen persoonskenmerken en complementariteit van de kandidaat met de franchisegever of werkgever in kaart. Dat doen we door gerichte interviewtechnieken en assessments op maat. Daarnaast hebben we, samen met Martijn Driessen van Entrepeneurscan, een franchisescan ontwikkeld die de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties in kaart brengt als basis voor besluitvorming of coaching van de kandidaat of ondernemer.

consultancy

Bij alles wat we doen starten we met het in kaart brengen van de kernwaarden, overtuigingen en drijfveren van de persoon of organisatie met wie we werken. Op die manier borgen we de benodigde synergie. Daarnaast voorkomen we dat beslissingen worden genomen vanuit emotie of met teveel focus op vaardigheden of kennis. Een hele goede bakker is per slot van rekening niet perse een hele goede ondernemer. 

 

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

06-22994054

m.schuurmans@scoutgroep.nl

Sluit Menu