fbpx

Coaching

Een belangrijk onderdeel van Scout is coaching

Door onze ervaring op alle vlakken van onze expertise weten we hoe belangrijk het is om te blijven werken aan persoonlijke ontwikkeling: met een onafhankelijke partij werken aan valkuilen, onderzoeken waar behoeftes liggen en hoe uitdagingen aangepakt worden.. Benieuwd naar de mogelijkheden? Yvonne van Donzel vertelt in een persoonlijk gesprek meer over de inhoud en mogelijkheden van coaching. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-52045624 of per mail via y.vandonzel@scoutgroep.nl

coaching

“Vanuit oprechte interesse in de mens en organisatie een bijdrage mogen leveren. Dat is waar wij bij Scout voor staan. Dit doen we onder andere door coachingstrajecten. Door samen te werken en ondernemend gedrag te stimuleren, te werken vanuit een duidelijke visie met behoud van eigenheid en cultuur en altijd naar een concreet resultaat.”

Ondernemers Abonnement

Altijd een adviseur binnen handbereik!

 Heb je als (franchise) ondernemer behoefte aan regelmatig sparren over je eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van je onderneming en de relatie daartussen? Of wil je als franchisegever je franchisenemer iets extra’s geven waar ze echt iets aan hebben? Dan is het Scout Ondernemers Abonnement iets voor jou!

 

SCOUT Ondernemers Abonnement

Wat houdt het in?

  • 1x per maand 1,5 uur coaching bij Scout. Als je je aanmeldt voor het abonnement heb je de keuze uit een aantal coaches. Deze coach begeleidt je het gehele traject.
  • Onbeperkt telefonisch contact met dezelfde coach.


Wat levert het je op?
Contact wanneer het nodig is, wanneer het er om gaat. Zodat je de juiste beslissingen op het juiste moment neemt. Persoonlijke ontwikkeling, die je laat groeien als ondernemer en als mens.

Investering
Abonnementskosten zijn EUR 300,- per maand. 1 gesprek bij Scout van 1,5 uur, inclusief voorbereiding en onbeperkt telefonisch contact. 

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

06-52045624

y.vandonzel@scoutgroep.nl

Sluit Menu