fbpx

CHOCOLATE COMPANY

Als franchisenemer bij Chocolate Company maak je niet alleen gebruik van een bewezen formule, ook ontvang je voortdurend ondersteuning op alle gebieden van het ondernemerschap! Er zijn meer dan 20 vestigingen, dus je staat er nooit alleen voor. Ben jij gek op chocolade en koffie en vind je het een uitdaging om het gasten naar hun zin te maken met de meest heerlijke chocoladeproducten van superkwaliteit? Dan zoeken we jou als nieuwe franchiseondernemer bij Chocolate Company.

Dienstverlening

Wat Chocolate Company zo uniek maakt is dat er naast een chocoladewinkel ook een café is. De klant kan ambachtelijke chocolade kopen in de winkel, om daarna te genieten van een heerlijke lunch in het café. Dit zorgt voor de ultieme beleving en daar kan jij onderdeel van zijn met een uitmuntende klantenservice en dienstverlening. 

Hoe word je ondernemer bij Chocolate Company?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of fantastische vestiging. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken en een FranchiseScan getoetst. Klopt dit met het DNA van CHCO en beschik je ook over de financiële middelen?

Stap 2: onderzoek & businessplan

In een gedegen vervolgtraject besteden we samen tijd aan de verdiepingsslag om je eigen CHCO-café te starten. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. We gaan ook samen op jacht naar de juiste locatie waarbij je uiteraard een aantal bestaande vestigingen bezoekt. Zo leer je van de ervaringen van andere CHCO-franchiseondernemers en proef je meteen van het heerlijke assortiment. We begeleiden je vervolgens bij het opstellen van jouw businessplan.

Stap 3: inwerktraject

Het inwerktraject vindt plaats in een van de CHCO-cafés.

Team recruitment in overleg

INTERESSE?

contact met BABS

06 – 54 11 42 47
b.jansen@scoutgroep.nl

Benieuwd naar het ondernemerschap bij CHCO? Neem dan contact op met Babs via b.jansen@scoutgroep.nl. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Babs bellen op het volgende telefoonnummer: 06-54114247.