fbpx

ByNouck

Houd je van fashion? Ben je altijd op zoek naar de laatste trends en wil je starten als ondernemer? Dan is dit jouw kans! Stap nu in de wereld van fashion jewellery! ByNouck heeft met meer dan 600.000 volgers en een trouwe fanbase, een sterk merk opgebouwd in Europa. En geeft nu jou de kans om een ByNouck store te openen als ondernemer.  Lees hier meer en laat je gegevens achter om meer informatie te ontvangen over dit mooie merk. 

Dienstverlening

Wat ByNouck zo uniek maakt is de high end fashion jewellery die ontworpen en gemaakt is in Nederland. Met de mogelijkheid voor de klant om direct een letter, tekst, datum te graveren in een uniek ontworpen sieraad. Of voeg een letter, persoonlijke steen toe te aan een van de uniek ontworpen kettingen. Dit zorgt voor de ultieme beleving en in combinatie met de grote collectie en het mix & match concept,  maakt deze formule uniek als franchise concept in Nederland. 

En jij kan daar onderdeel van zijn met je eigen store!

Hoe word je ondernemer bij ByNouck?

Stap 1: persoonlijke & financiële match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of fantastische ByNouck store. Jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren worden daarom in verschillende gesprekken en een FranchiseScan getoetst. Klopt dit met het DNA van ByNouck en beschik je ook over de financiële middelen?

Stap 2: onderzoek & businessplan

In een gedegen vervolgtraject besteden we samen tijd aan de verdiepingsslag om je eigen ByNouck store te starten. Vanuit een pragmatische en realistische aanpak. Je gaat, met ondersteuning van ByNouck, op jacht naar de juiste locatie waarbij je uiteraard de bestaande vestiging(en) bezoekt. In de tussentijd is een businessplan onderdeel van stap 2.

Stap 3: inwerktraject

Het inwerktraject vindt plaats in een van de ByNouck stores en op het hoofdkantoor. Hier ontvang je onder andere training op basis van fashion en styling en wordt je ondergedompeld in de wereld van ByNouck.

INTERESSE?

contact met Kim

06 – 52 56 37 77
k.degroot@scoutgroep.nl

Benieuwd naar het ondernemerschap bij ByNouck? Neem dan contact op met Kim via k.degroot@scoutgroep.nl. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Kim bellen op het volgende telefoonnummer: 06-52563777.