fbpx

BRUNA

Droom je van een eigen winkel? En houd je van (kinder)boeken? Word franchiseondernemer bij Bruna; marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Als ondernemer heb je een deskundig franchiseteam en areamanager tot je beschikking die je coachen en begeleiden bij het opstellen van jouw verkoopstrategieën en bedrijfsvoering. Daarnaast krijg je ondersteuning op het gebied van winkelautomatisering, logistiek, facturatie, marketing en wordt de inkoop centraal geregeld. Hierdoor ontstaan o.a. (financiële) voordelen van collectieve inkoop en logistieke condities.

Dienstverlening

Bruna is dé plek zijn waar mensen komen om geïnspireerd te raken om iets ontspannends te doen: Lezen, schrijven, maken, leren en spelen. Om je eigen Bruna winkel te runnen is het echt belangrijk dat je houdt van het omgaan met mensen, een commerciële instelling hebt én affiniteit voelt met boeken. Communicatie is je kracht en het geven van service zit in je genen.

Hoe word je ondernemer bij Bruna?

Stap 1: persoonlijke match

Als ondernemer ben je dé persoon die het verschil kan maken tussen een goede of fantastische Brunawinkel. Samen gaan we kijken of jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren matchen met het ondernemerschap bij Bruna.

Stap 2: onderzoek

Aan de hand van cijfers en trends zal de winkel aan je worden gepresenteerd. Ook het financiële plaatje van het franchisen bij Bruna zal worden toegelicht. Uiteraard is dit ook het moment voor je om al je vragen te stellen. Onze Franchise Scan kan ook onderdeel uitmaken van de procedure.

Stap 3: inwerktraject

Tijdens een korte stage bij een collegaondernemer maak je kennis maken met o.a. inkoop en verkoop, winkelinrichting, assortiment, personeelsbeleid en klantgerichtheid.

Stap 4: franchisecontract

Als alle vinkjes groen zijn, zowel voor jou als voor Bruna, is de match een feit. Als ondernemer heb je een deskundig franchiseteam tot je beschikking dat je coacht en begeleid bij het opstellen van jouw verkoopstrategieën en bedrijfsvoering.

Angelique aan tafel in overleg

INTERESSE?

contact met angelique

06-50 97 95 65
a.derond@scoutgroep.nl

Neem snel met ons contact op!

Voor meer informatie over Bruna kun je contact opnemen met Angelique de Rond. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 50 97 95 65.
Stuur je vragen naar a.derond@scoutgroep.nl.