fbpx

Assessments

Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Een onderdeel hiervan kan het afnemen van een assessment zijn. Wij hebben meerdere assessments, waaronder onze eigen FranchiseScan. 

Onze FranchiseScan
We brengen persoonskenmerken en complementariteit van de kandidaat met de franchisegever of werkgever in kaart. Dat doen we door gerichte interviewtechnieken en assessments op maat. Daarnaast hebben we, samen met Martijn Driessen van Entrepeneurscan, een franchisescan ontwikkeld die de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties in kaart brengt als basis voor besluitvorming of coaching van de kandidaat of ondernemer.

DISC-Model
Scout brengt aan de hand van de DISC-scores de unieke gedragsstijl van een individu in kaart. Elke gedragsstijl kent zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Met behulp van de gedragsanalyse worden deze kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. De basis van de gedragsanalyse is het DISC-model van de Amerikaanse psycholoog William M. Marston. Met de gedragsanalyse wordt gemeten op welke manier iemand omgaat met uitdagingen, mensen, veranderingen en procedures. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Angelique de Rond! Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. De FranchiseScan is zowel zakelijk als privé in te zetten. Via a.derond@scoutgroep.nl kun je meer informatie opvragen of bel gelijk om naar de mogelijkheden te informeren. Angelique is bereikbaar op 06-50979565.

Franchisescan

“Samen met Franchisegevers zetten wij de FranchiseScan in bij het werving & selectie traject. Hierbij krijgt zowel de kandidaat en de Franchise Ondernemer een goed beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten. Daarmee gaat de kandidaat met een goede voorbereiding van start.”

Angelique de Rond

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

06-50979565