fbpx

Academy

Impactvol veranderen of groeien doe je samen! Op basis van de waarden & kerncompetenties van een organisatie definiëren we met elkaar de gewenste ontwikkeling of groeidoelstelling. Dat kan organisatiebreed, maar ook per team of doelgroep. Vervolgens richten we, samen met onze opleidingskundige en trainers een ontwikkelprogramma op maat in.

Hierbij zijn we ervan overtuigd dat beleving direct bijdraagt aan de wijze waarop (nieuwe) informatie beklijft en volgen al onze programma’s de lijn:

  • Kennis van jezelf
  • Kennis van je team
  • Kennis van je omgeving

Via theorie naar beleving vindt vervolgens door intervisie & verdere verdieping plaats. Door de combinatie van theorie, intervisie en beleving opgevolgd door coaching op maat, zorgen we er vervolgens voor dat informatie maximaal “blijft hangen’. 

Theorie + Intervisie + Beleving + Coaching op maat = maximaal rendement. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons, wij vertellen graag meer over alle mogelijkheden. Nadja Stockx is de aangewezen persoon om contact mee op te nemen. Zij is bereikbaar via mail n.stockx@scoutgroep.nl of telefonisch via 06-51268196. Benieuwd naar ons team? Klik dan hier.

Wij komen graag in contact

Hooistraat 42 | Druten

06-51268196

Sluit Menu