fbpx

Training ondernemend leiderschap inclusief DISC gedragsanalyse

Wat?

Interactieve en praktijkgerichte, persoonlijk leiderschapstraining voor ondernemers die zichzelf willen ontwikkelen op gebieden als communicatie, beïnvloeden & samenwerking.

Voor wie?

De DISC training is bedoeld voor ondernemers die meer inzicht willen krijgen in hun eigen kwaliteiten, valkuilen, communicatie- en gedragsstijl. Als ondernemer ben je een heel belangrijke spil als het gaat om de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf, maar ook van jouw medewerkers. Jouw ondernemend leiderschap is dus van cruciaal belang voor het lange termijn succes van jouw bedrijf. Ondernemend leiderschap begint met succesvol leidinggeven aan jezelf. Door te weten wat jouw voorkeursstijl is met daaraan gekoppeld je kwaliteiten en valkuilen ben je beter in staat samen te werken met anderen, hen te overtuigen en beïnvloeden en zul je zelf meer groei realiseren. Voor deze training geldt een maximaal aantal deelnemers van 10 personen.

Hoe?

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van DISC. DISC is een gedragsanalyse en geeft inzicht in zowel je natuurlijke gedragsstijl, als de stijl die je laat zien als reactie op je omgeving. Het vergroot de kennis van gedrag, helpt communicatie conflicten oplossen en vermijden, vergroot individuele effectiviteit binnen organisaties en stimuleert het benutten van talenten. Het bewust worden hiervan leidt onder andere tot betere samenwerking en betere prestaties.

Wat krijg je?

  • Interactieve en praktische, direct toepasbare training
  • Uitleg DISC model, herkennen van en afstemmen op de DISC stijl van anderen, zelfkennis vergroten, inzicht in kwaliteiten en valkuilen
  • Hoogwaardig persoonlijk DISC profiel
  • De mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een extra coachingsgesprek te plannen om verder in te gaan op jouw DISC rapport
Esther en Yvonne werken een academy uit

Wanneer & waar?

Woensdag 17 augustus van 9.30-16.00 uur. Bij Scout! Hooistraat 42 te Druten.

De trainer

Deze specifieke trainingsdag wordt verzorgd door Anne van Nierop, gecertificeerd DISC trainer & coach. Ze heeft ruime ervaring met DISC als model, het geven van trainingen en coaching.

Scoutie Anne

Waarom bij Scout?

Scout is dé partner waarmee je zakelijk groeit door focus te leggen op de kracht van menselijke interactie. Door samen ondernemend gedrag te toetsen en (verder) te ontwikkelen, helpen we ondernemers en ondernemende leiders succesvoller te zijn en doelen makkelijker te realiseren. Deze training is met veel aandacht en kennis opgesteld vanuit Scout.

Jouw investering

Voor deze training investeer je slechts €697,- in jezelf én in jouw onderneming. De prijs is inclusief koffie, thee, lunch en jouw persoonlijk DISC rapport.

Schrijf je hieronder in!
    Factuurgegevens (verplicht)